NUTRITIE SANATATE

Băutura care îți curăță plămânii în profunzime: Elimină mucusul bacterian

healthline.com

Băutura care îți curăță plămânii în profunzime: Elimină mucusul bacterian. Un remediu popular, recunoscut pentru eficacitatea sa în ameliorarea tusei și a congestiei bronșice, se bazează pe principii naturale și are capacitatea de a accelera procesul de vindecare.

Acest remediu, îmbogățit cu proprietăți imunostimulatoare și antimicrobiene, poate fi o alegere valoroasă pentru cei care caută să trateze simptomele respiratorii fără a recurge la medicamente convenționale.

Băutura care îți curăță plămânii în profunzime: Ceapă și lapte

Pentru răceli și gripe, compoziția de ceapă cu lapte este considerată un mijloc eficient de eliminare a mucusului bacterian din bronhii și trahee. În plus, această compoziție vindecătoare este folosită activ în cazul imposibilității sau neadecvării terapiei medicamentoase, potrivit Farms.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun suc pentru creier: Băutura care îl protejează cel mai bine

Compoziția de ceapă cu lapte ca remediu pentru tratamentul tusei nu este folosită fără motiv pentru răceli, în special atunci când gâtul este inflamat și nasofaringele sunt puternic iritate. Ceapa are rolul de tratament și efect expectorant, iar laptele îndepărtează ușor flegma și mucusul din plămâni.

Compoziția de ceapă cu lapte acționează ca un imunostimulator.

Laptele este folosit pentru a îndepărta rapid flegma care s-a acumulat în bronhii, fără răgușeală dureroasă. Baza băuturii acționează ușor fără a provoca umflături sau crampe suplimentare.

Laptele este excelent pentru acest lucru, deoarece este un remediu natural folosit pentru curățarea plămânilor. Mineralele benefice ale sale susțin funcția de leucocite și alte celule care au fost afectate de boală.

Ceapa este folosită ca un antibiotic natural datorită conținutului de fitoncide în ea, care ucid bacteriile și virusurile. Uleiurile esențiale din compoziția sa creează, de asemenea, un efect de inhalare atunci când sunt inhalate de sinusuri. După absorbția în sânge, compoziția curăță ușor bronhiile și căile respiratorii, prevenind formarea congestiei.

Ceapa cu lapte, efecte benefice

Rețeta populară nu rezolvă doar problema tusei, ci și accelerează procesul de vindecare. Acțiunea complexă are mai multe avantaje și anume, eliminarea toxinelor din corp datorită efectului diuretic. Accelerează producția de anticorpi datorită compoziției de vitamine și minerale, care reînnoiesc rezervele de substanță de construcție.

În plus, compoșii din lapte și ceapă aceelerează eliminarea mucusului din tractul pulmonar datorită compoziției antimicrobiene și curăță sistemul circulator, a ficatului și a limfei.

Compușii îmbunătățesc respirația nazală, elimină durerile de cap și durerile oculare. Această băutură nu este recomandată copiilor sub 3 ani sau persoanelor care au alergii la lapte sau ceapă.

Cum se prepară corect laptele cu ceapă pentru tuse

Nu există o rețetă standard. Ingredientele sunt aduse la fierbere într-un singur recipient pentru ca substanțele active din ceapă să treacă în lapte.

Ceapa poate fi fiartă întreagă, tăiată în inele, tocată fin sau dată pe răzătoare. În funcție de acest lucru, timpul de fierbere va fi diferit. Atunci când se folosește o pastă măcinată, este recomandabil să se pregătească amestecul într-un termos.

Pentru a face produsul mai eficient, acesta este pregătit înainte de fiecare utilizare – 100 ml sunt suficiente pentru două doze cu un interval de două ore.

La începutul tratamentului, băutura de ceapă și lapte trebuie consumată cât mai des posibil, reducând treptat frecvența la 2-3 ori pe zi. Pentru a elimina o tuse bruscă, înainte de culcare, se bea o porție întreagă (100 g). Dacă apar simptome ale bolii dimineața, procedura este continuată.

CITEȘTE ȘI: Băutura cu care TREBUIE să îți începi ziua: Detoxifică organismul și te energizează

Cum se utilizează

Înainte de a utiliza produsul, consultați întotdeauna un medic. Dacă suferiți de unele boli, cum ar fi diabetul zaharat, litiaza urinară, această băutură nu este indicată. Pentru un corp adult, doza este jumătate de pahar odată.

Remediul acesta nu trebuie consumat mai mult de o săptămână. Acest timp este suficient pentru a elimina problema în cazul unor boli precum amigdalita, infecții respiratorii acute, infecții respiratorii acute, gripă, bronșită.

Comentarii: