HOROSCOP

HOROSCOP 27 februarie 2024

HOROSCOP 27 februarie 2024

Berbec

Un Vărsător superb va încerca să te înșele cu aspectul lui. Acest lucru va cauza probleme, mai ales dacă ești deja într-o relație. Dacă ești singură, nu vei avea chef să flirtezi sau să cunoști oameni noi. Astăzi nu este cel mai bun mod de a călători, mai ales dacă vrei cu mașina. Încearcă să amâni deplasarea pentru altă dată.

Taur

Dacă ești într-o relație de lungă durată, lucrurile sunt pe cale să devină serioase. Azi este foarte posibil să ai o discuție despre a avea copii.

Citește despre legile din țara pe care dorești să o vizitezi. Dacă ai o amuletă norocoasă, poart-o mereu cu tine azi.

Gemeni

Azi ai putea simți că despărțirea devine o opțiune mai reală. Dacă este posibil, încearcă să lucrezi la problemele tale și să le comunici și partenerului. Locul ideal pe care să-l vizitezi va fi Grecia. Este o țară atât de minunată. O să-ți placă acolo. Vei primi un apel sau un e-mail foarte interesant care are legătură directă cu jobul.

CITEȘTE ȘI: Secretul celei mai bune pâini de casă

Rac

Ești o parteneră dedicată și loială atunci când ești într-o relație. Dacă totul merge bine între voi în acest moment, această dăruire va prevala și va aduce o nouă fază în relația voastră. Fiecare zi este o binecuvântare. Folosește această mantră pentru a te ajuta să obții orice.

HOROSCOP 27 februarie 2024

Leu

Cu Venus opus lui Saturn astăzi, starea de spirit ar putea fi scăzută. Organizează o întâlnire și poartă cele mai frumoase haine. A merge într-un loc nou, dacă este aproape de casă sau departe, te va ajuta să primești o lecție pe care nu o vei uita toată viața. O schimbare a energiei aduce o nouă criză de noroc.

Fecioară

Lucruri bune sunt anunțate în viitor, această zi va semnala probabil o schimbare în bine a finanțelor tale, atenuând problemele și lăsându-ți puțin spațiu pentru a respira. Sunt setate să apară avantaje pentru tine, noi oportunități și o creștere a veniturilor din rutina ta zilnică.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun pește pentru vasele de sânge: Ajută la evitarea trombozei

Balanță

Cu Jupiter care îți trimite o mulțime de energie puternică și radiantă, experimentezi mult noroc când vine vorba de bani sau de orice situație financiară. Astăzi, faci mișcări legate de bani! Cu siguranță ești gata să faci următorul pas. Șeful tău și colegii tăi iubesc cât de energică și optimistă ești și cum poți ridica starea oricui, scrie YourTango.com.

Scorpion

La locul de muncă, ești doar în vârful jocului. Poți face orice și oricând! Te descurci foarte bine astăzi când vine vorba de finanțe. Gâtul și plămânii tăi vor da semne de slăbiciune azi. Un ceai gustos din plante te va ajuta foarte mult. Fă tot posibilul să ai grijă de sănătatea ta.

HOROSCOP 27 februarie 2024

Săgetător

Nu-ți fie teamă să fii mai pasională și mai expresivă cu partenerul tău. Locul ideal pe care să-l vizitezi este Indonezia! Este un loc magic pe care fiecare om ar trebui să-l experimenteze. Numerele care îți vor aduce noroc sunt 89, 10, 27, 81 și 56. Fii atentă la aceste numere.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun suc pentru creier: Băutura care îl protejează cel mai bine

Capricorn

Toți cei din jurul tău se întâlnesc, se logodesc, se căsătoresc sau așteaptă. Tu te gândești la ce ar trebui să comanzi de mâncare sau la ce film ar trebui să te uiți. Angajamentul nu e pe lista ta de priorități în acest moment. Cu Jupiter care trimite energie, numerele 8, 86, 90, 27 și 21 îți vor aduce noroc.

Vărsător

Oameni noi urmează să-și facă simțită prezența în viața ta astăzi, e important să le oferi o șansă și să asculți ce au de spus. S-ar putea să simți nevoia de mai multă stabilitate în viața ta personală, iar un pic de efort din partea ta va fi răsplătit pe măsură.

Pești

Cuplurile căsătorite trebuie să întrerupă rutina plictisitoare. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a călători, mai ales dacă vrei să o faci cu mașina. Încercați să vă bucurați unul de celălat în alte moduri. Nu vei avea prea mult noroc astăzi când vine vorba de finanțe. Nu-ți încerca norocul.

Comentarii: