LIFESTYLE

De ce spune Dan Negru că România nu e o țară, ci o afacere: Ce a remarcat recent cunoscutul prezentator TV

De ce spune Dan Negru că România este nu e o țară, ci o afacere: Ce a remarcat recent cunoscutul prezentator TV. Dan Negru s-a arătat intrigat de prețul practicat de un hipermarket pentru urzici, considerate, până nu demult, printre cele mai accesibile verdețuri de primăvară.

De ce spune Dan Negru că România este nu e o țară, ci o afacere

„<<Urzica astupă foamea săracului” era proverbul. Am găsit urzici românești la 20 lei juma de kilogram. Adică vreo 7 euro/kg. Pentru că Arghezi spunea : <<România nu e o țară, e o afacere>>”, a scris prezentatorul pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru și propunerea inedită pe care a primit-o: „Am crezut că mă filmează cu camera ascunsă”

„La țărani este mult mai ieftin”

Postarea sa a generat valuri de reacții. Iată câteva dintre comentarii:

„Cred că urzicile astea au ieșit puțin în larg pe vas, după care au fost importate și prețul care îl vezi tu este consecința unui lanț de intermediari”.

„La țărani este mult mai ieftin. Acum, depinde de unde le iei, jumătate dacă le alegi le poți arunca. Așa ca se iau și ele din surse mai sigure, adică sa le culegi tu. Oricum, contează locul de unde sunt culese”.

„Mai trist este ca oamenii le si cumpără la acest preț”.

„În România doar oamenii se vând pe degeaba! Urzicile noastre nu mai sunt pentru tot omul de rând ca odinioară! Sunt alte vremuri și vremi!”.

„Până și urzicile sunt un lux”
Comentariile au curs în aceeași notă.

„Se știe că suntem o țară doar pentru afaceri, până și urzicile sunt un lux, vai de noi”.

CITEȘTE ȘI: Ce legătură există între Dan Negru și Dorian Popa. Este vorba despre bani, celebrul prezentator a dezvăluit totul

„De unde le-au importat și în care buzunare intră banii?!!! Sigur NU sunt din România”.

„Fac rău cei ce cumpără, nu cred că chiar mor de dorul urzicilor, pot să meargă pe coclauri și să culeagă, ar fi mult mai sănătos pentru organism”.

„Mai este puțin și le luăm gratis, din natură”.

Comentarii: