NUTRITIE

Băutura care topește grăsimea în timp ce dormi

pinterest

Băutura care topește grăsimea în timp ce dormi. Activitatea fizică și o alimentație adecvată sunt cele mai importante lucruri pentru a slăbi rapid și a obține un corp subțire fără exces de grăsime. Dar dacă vrei să-ți întărești abdomenul cât mai repede posibil, trebuie să te bazezi pe propriile mecanisme interne pentru a elimina excesul de grăsime.

Băutura care topește grăsimea în timp ce dormi

Cu ajutorul unei băuturi, acestea pot fi activate în mai puțin de 24 de ore. Baza acestei băuturi este scorțișoara. Aceasta echilibrează sistemul digestiv, accelerează metabolismul și reduce drastic umflăturile, iar rezultatele vor fi vizibile într-o săptămână, relatează The Health Site.

Mai întâi se fierbe apa, când dă în clocot, se adaugă scorțișoara și se amestecă bine, apoi se lasă să se răcească, după care se adaugă mierea. Beți jumătate înainte de a merge la culcare și cealaltă jumătate când vă treziți.

CITEȘTE ȘI: Tensiune arterială ridicată: Mâini reci, scorțișoară sau ceai de mentă, remediile care îți reglează tensiunea

Beneficiile scorțișoarei

Scorțișoara poate ajuta la creșterea nivelului de insulină, hormonul responsabil cu reglarea nivelului de zahăr din sânge, ceea ce este benefic pentru persoanele cu prediabet și diabet de tip 2. Datorită acestui ingredient, zahărul din sânge pătrunde mai ușor în celule, reducând astfel nivelul glicemiei.

În plus, acesta poate inhiba și anumite enzime digestive, încetinind descompunerea carbohidraților în tractul digestiv.

În plus, activitatea antioxidantă și antiinflamatoare a scorțișoarei afectează buna funcționare a pancreasului, organul responsabil cu producerea de insulină.

Scorțișoara are efecte termogenice și metabolice, crește cheltuielile energetice și oxidarea grăsimilor și, prin urmare, are un efect protector împotriva obezității, favorizând pierderea în greutate. Mecanismele prin care se produce acest lucru par să implice activarea proteinelor implicate în mobilizarea țesutului adipos, care este utilizat de organism pentru producerea de energie.

În plus, prin îmbunătățirea sensibilității țesuturilor la acțiunea insulinei, acest condiment reduce acumularea de grăsime în organism. În plus, este bogat în fibre, ceea ce ajută la creșterea senzației de sațietate, reducând astfel foamea și favorizând pierderea în greutate.

Un alt beneficiu al scorțișoarei este că aceasta conține fitochimicale care cresc capacitatea creierului de a utiliza glucoza. De asemenea, are proprietăți antioxidante care previn deteriorarea celulelor de către radicalii liberi, reducând astfel stresul oxidativ și îmbunătățind memoria.

Acest condiment aromat oferă protecție împotriva bolii Alzheimer, a demenței și a bolii Parkinson. Formaldehida cinamică și acidul cinamic din compoziția sa sunt cardioprotectoare datorită proprietăților lor antiinflamatorii și capacității de a produce oxid nitric, un compus care determină relaxarea arterelor și facilitează fluxul sanguin.

CITEȘTE ȘI: Şapte motive să bei ceai de scorţişoară: Cum se prepară şi ce beneficii are pentru sănătate

În plus, acestea ajută și la inhibarea canalelor de calciu, care, împreună cu oxidul nitric, ajută la menținerea tensiunii arteriale la un nivel scăzut.

Comentarii: