NUTRITIE SANATATE

Băutura de care ai nevoie în această perioadă: Topește grăsimea, ține bolile la distanță și previne îmbătrânirea

revivelifefitness.com

Băutura bogată în antioxidanți ține la distanță cele mai crunte boli și întârzie îmbătrânirea.

Naringenina, antioxidant prezent în grepfrut, echilibrează cantitatea de insulină şi glucoză din organism şi luptă cu diabetul. Cel de-al doilea efect benefic al naringeninei este ajutorul dat ficatului în arderea grăsimilor. Antioxidantul colaborează într-o strânsă legătură cu ficatul, astfel încât grăsimile ingerate la fiecare masă sunt arse şi nu depozitate, potrivit doctorulzilei.ro.

CITESTE SI: Câtă mișcare trebuie să faci pentru a încetini procesul de îmbătrânire a inimii

Grepfrutul este foarte popular datorită efectelor sale miraculoase în curele de slăbire, mai ales pentru că are doar 25 de calorii (la suta de grame). Este recomandat a se consuma în acest caz înainte de masă. El are proprietăți chimice care reduc nivelul de insulină, conducând asftel la scăderea în greutate.

Un studiu realizat pe persoane obeze afectate de sindromul metabolic a arătat că cine consumă o jumătate de grapefruit pe zi, înaintea de fiecărei mese principale, timp de 12 săptămâni, slăbește cu 1,6 kg mai mult decât grupul de referință.

Dacă vrei să slăbești în timp record, pe lângă o dietă echilibrată și mișcare, îți poți stimula metabolismul cu ajutorul unui suc ușor de preparat.

Ai nevoie de :

1 ceașcă de suc proaspăt de grepfrut
2 linguri de oțet de mere
1 lingură de miere

Se amestecă bine.

CITEȘTE ȘI: Oamenii de ştiinţă au descoperit substanţa care încetineşte îmbătrânirea. Se găseşte în fructe şi legume

Bea înainte de fiecare masă, timp de o săptămănă, deoarece împiedică depunerea grăsimilor și accelerează metabolismul.Te va ajuta să slăbești rapid și să ai energie.

Comentarii: