LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu nu mai glumește: l-a dat pe Alex Bodi pe mâna Parchetului!

Vedeta făcea anunțul săptămâna trecută: există o plângere pe loviri și alte violențe la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pe numele fostului ei bărbat. Evident că ea l-a reclamat: de ce? Pentru că s-a hotărât în sfârșit să ceară dreptate pentru că, spunea ea, a încasat bătăi crunte de Alex Bodi, iar acesta ar trebui să plătească.

”M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta.”, spunea Bianca la Capatos la emisiune.

De altfel, despre așa-zise episoade de violență existente în relația Biancăi cu Bodi s-a scris mereu în tabloide, au existat și imagini cu ea desfigurată și cu fața tumefiată, însă niciodată n-au fost confirmate de fosta asistentă TV. Și asta chiar dacă chiar cel care ar fi agresat-o mărturisea la un moment dat că a lovit-o.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Bodi, reacție pe Instagram

Lucrurile stau însă altfel acum. Bianca și Bodi sunt certați de mai multă vreme, fiecare a încercat să-și refacă viața, și așa extrem de complicată, cel puțin pentru afacerist. Fostul soț al Biancăi e în arest la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Și, după ce a fost audiată de DIICOT ca martor în procesul lui Bodi, Bianca a mers astăzi la Parchet pentru dosarul în care ea îl acuză pe omul de afaceri că a bătut-o.

„M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Vestea s-a aflat rapid, așa că Alex Bodi n-a rămas fără reacție, nu una directă, ci cu trimitere la fosta nevastă.
”Dacă «frustrarea» era o boală… existau mai multe cazuri decât de COVID și unii stăteați numai în perfuzii!!!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

 

 

 

Comentarii: