LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu nu și-a permis niciodată să sufere de depresie: Ce le sfătuiește pe femeile care trec prin așa ceva

Bianca Drăgușanu nu și-a permis niciodată să sufere de depresie: Ce le sfătuiește pe femeile care trec prin așa ceva. La 41 de ani, Bianca Drăgușanu se mândrește cu o carieră de succes și se pare că norocul i-a surâs și pe plan sentimental.

Pe lângă contractele de imagine care îi aduc câștiguri consistente, deține și un atelier de croitorie în București. Într-un interviu recent acordat revistei ciao.ro, blondina a vorbit despre dragoste și depresie, oferindu-le câteva sfaturi femeilor de pretutindeni.

CITEȘTE ȘI: Vedetele care se dezic de litoralul românesc: Ce le nemulțumește

Bianca Drăgușanu nu și-a permis niciodată să sufere de depresie: Ce le sfătuiește pe femeile care trec prin așa ceva

„Dau sfaturi zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos.

Nu îți trebuie neapărat multi bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place. Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac.

În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?’, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit ciao.ro.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu la o zi după ce a născut

În urmă cu ceva vreme, Bianca Drăgușanu susținea că nu crede în depresia postnatală, considerând afecșiunea un pretext pentru „a nu face nimic’.

CITEȘTE ȘI: Drama pe care Tudor Gheorghe o trăiește de mai bine de doi ani

„Eu, după ce am născut, a doua zi eram pe la mall, mă plimbam ca să văd ce corset să îmi iau, să văd cum să fiu mai slabă, mai repede.

Mă gândeam cum să mă refac mai repede să mă duc la sală, să văd copilul, să văd tot, să fiu mămică sexy. Nu am timp de așa ceva’, a mai dezvăluit ea.

Comentarii: