REVIEW

Bile italiene de brânză /REȚETE SIMPLE

Foto: foodnetwork.com

Fie că este vorba de o masă festivă, cum este masa de Sărbători, fie pentru că pur și simplu doriți un preparat special, dar gustos și extrem de ușor de făcut, iată mai jos o rețetă delicioasă: bile italiene cu brânză

Timp de preparare: 20 min
Timp de repaos: 4 ore
Porții: 12 ( sau puteți face o minge de brânză mare)
Grad de dificultate: ușor

 

Ingrediente:

  • o cutie cremă de brânză Philadelphia (220 g), la temperatura camerei
  • 60 g brânză provolone rasă
  • 1/4 cană măsline calamata, tocate
  • 1/4 cană ardei roșii prăjiți
  • 12 felii subtiri de salam uscat, tăiat cubulete (aproximativ 60 g)
  • un borcan de anghinare marinată, scursă și tocată (aproximativ 170g)
  • fulgi de ardei roșii iuți zdrobiți (după gust)
  • 1/3 ceașcă muguri de pin prăjiți
  • crackers, pentru servire
  • pătrunjel, pentru servire

Rețete INEDITE de preparare a fructului de AVOCADO

Mod de preparare:

Într-un bol de mărime medie se amestecă crema de brânza, brânza rasă provolone, măslinele, ardei roșii prăjiți, cubulețele de salam, anghinarea tocată și fulgii de ardei roșii iuți zdrobiți, până se combină bine toate ingredientele.

Puneți la frigider apoi compoziția, cel puțin 4 ore sau peste noapte, astfel încât toate aromele să se combine.

Mere coapte cu afine și cremă de vanilie / REȚETE SIMPLE

Face furori pe rețelele de socializare! LIMONADA NEAGRĂ, sănătate la pahar

Scoateți de la frigider și formați din amestecul rezultat o minge, pe care o tăvăliți bine prin mugurii prăjiți de pin.

Ornați cu pătrunjel și serviți cu biscuiții crackers.

Poftă bună!

Foto: Pinterest.com

Comentarii: