REVIEW

Rețete INEDITE de preparare a fructului de AVOCADO

Foto: Pinterest.com

Ştim deja că este un aliment foarte nutritiv, bogat în grăsimi bune, care hrăneşte creierul, doar că avocado mai are câteva întrebuinţări, pe care nu multe persoane le cunosc.

Îl poţi prepara la grătar. Tăiaţi fructul pe jumătate, îi lăsaţi coaja şi ungeţi jumătăţile cu ulei de măsline. Le puneţi pe grătar cu coaja în sus, timp de 2-3 minute.

Ouă în cuib de avocado

Puteţi coace ouă în cuib de avocado. Va fi o masă delicioasă şi super hrănitoare, este o combinaţie care vă va ţine de foame câteva ore bune.

DE CE să-ți ADAPTEZI alimentația STILULUI tău de viață

Perfecte pentru DIETĂ și CANICULĂ: PASTE din zucchini cu sos de avocado

Trucuri pentru a NU te dezhidrata pe caniculă

Puneţi oul crud în interiorul jumătăţii de avocado şi băgaţi la cuptor, la 200 de grade, timp de 15 minute. Decoraţi cu ce vă place, cu verdeaţă sau chiar cu bucăţele de bacon.

Foto: Pinterest.com

Maioneza de avocado

Maioneza de avocado va fi vegetală, sănătoasă, hrănitoare şi chiar recomandată! Uitaţi de interdicţia legată de acest aliment.

Se prepară simplu. Zdrobiţi un avocado copt, amestecaţi bine, ideal cu un blender şi picuraţi zeamă de lămâie, conform besthealthmag.ca.

Puteţi înlocui untul cu avocado zdrobit, în prăjiturelele sau biscuiţii de casă pe care îi pregătiţi. Nici nu veţi sesiza diferenţa.

Foto: Pinterest.com

Budincă de ciocolată raw vegan

Sau puteţi prepara o delicioasă budincă de ciocolată raw vegan, care poate înlocui cu succes orice dulce de cofetărie.

Foto: Pinterest.com

Zdrobiţi la blender avocado copt şi amestecaţi cu cacao, două banane coapte, smochine şi curmale. În prealabil, lăsaţi fructele deshidratate la hidratat în apă, după care folosiţi această apă îndulcită natural în compoziţia budincii raw vegan.

PRIMUL SEMN de Alzheimer la o persoană tânără / STUDIU

Hitul verii a fost INTERZIS: ‘Despacito’ i-a scos din sărite pe cei din Malaezia / VIDEO

Dieta cu AVOCADO. Reduce nivelul colesterolului și te ajută să scapi de kilogramele nedorite

Puteţi adăuga o jumătate de avocado zdrobit în compoziţia de clătite, pentru a le face mai pufoase, dar şi pentru a le îmbogăţi cu grăsimi sănătoase.

Comentarii: