LIFESTYLE

Boala gravă de care Kanye West a mărturisit că suferă

Boala gravă de care Kanye West a mărturisit că suferă. Kanye West a ținut din nou prima pagină a tabloidelor din întreaga lume după ce a declarat că este autist. Rapperul și-a dezvăluit condiția într-un mesaj adresat lui Elon Musk , iar o captură de ecran a textului a fost distribuită pe Instagram.

Boala gravă de care Kanye West a mărturisit că suferă

Textul sună astfel: „Nu am văzut nimic: „Când vom vorbi? Nu-mi datorezi nimic. Nu trebuie să mai vorbim niciodată. Dar dacă o vom face, modul în care vorbim trebuie să se schimbe. Nu sunt bipolar, am avut simptome de autism de la accidentul de mașină .”

Accidentul despre care vorbește rapperul a avut loc în 2002. Atunci West a ratat la limită moartea, maxilarul său a fost fixat de craniu cu o sârmă după o operație majoră. La câteva zile după operație, West a înregistrat piesa sa de debut solo „Through the Wire”, care a fost nominalizată la premiile Grammy .

CITEȘTE ȘI: Victoria Beckham vorbește, în premieră, despre infidelitatea soțului ei: Când s-a întâmplat acest lucru

Foto: ianconnorsrevenge/Instagram

Mesajul o menționează și pe Kim Kardashian

După subiectul sănătății sale, rapperul o menționează și pe fosta sa soție Kim Kardashian : „Nu poți să o privești pe Kim cum îmi ține copiii departe de mine și să nu spui nimic în public, iar apoi să te numești prietenul meu pentru a-ți băga fanii în platforma ta de gem”, i-a scris West lui Elon Musk.

Vă reamintim că în decembrie 2022 contul de Twitter al lui Kanye West a fost eliminat din cauza unor declarații antisemite . În luna iulie a acestui an, profilul său a fost restabilit, dar nu există nicio activitate nouă în el, scrie Marca.

CITEȘTE ȘI: Poliția s-a autosesizat și a mers acasă la Britney Spears: Filmulețul care a alertat autoritățile/ VIDEO

Starea psihică a lui Kanye West

În 2018, rapperul a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară, dar câțiva ani mai târziu, el a susținut că a fost diagnosticat greșit. „O voi spune din nou – am fost diagnosticat greșit și aproape am înnebunit din cauza medicamentelor pe care trebuia să le iau pentru a deveni o celebritate tolerabilă și bine crescută”, a scris Kanye pe Twitter în 2022.

Comentarii: