MODA

Cămășile bărbătești la modă în 2017

Foto: Pinterest.com

Cămăsa este una dintre piesele de bază din arsenalul vestimentar al oricărui bărbat, chiar și al celor care nu folosesc zilnic acest articol vestimentar. Practic, fiecărei rochii sau bluze din garderoba feminină îi corespunde un model de cămașă a reprezentatului sexului puternic.

Haideți să vedem ce noutăți au pregătit designerii pentru acest sezon în privința modelelor bărbătești de cămăși:

Tendințele vestimentare ale lui 2017 în materie de cămăși – STILUL MILITAR

Tendințele vestimentare ale lui 2017 în materie de cămăși, atât pentru femei cât și pentru bărbați, au la bază stilul militar. Se pare că designerii au simțit pericolul zilelor noastre și s-au inspirat din el.

Culorile pe care se pune accent sunt kaki-ul, cum era firesc, și olive-ul, inserțiile de piele fiind deasemenea populare în moda bărbătească a lui 2017.

Tendințele acestei primăveri sunt foarte colorate. Mai mult, materialele cu texturi dense, mânecile lungi și buzunarele aplicate nu îi vor lăsa pe bărbați să înghețe.

Cămășile bărbătești în stil cazon se vor regăsi în toate pozele actorilor de la Hollywood, precum și pe rafturile tuturor magazinelor.

Tendințele vestimentare ale lui 2017 în materie de cămăși – STILUL CLASIC

Cămașa albă clasică rămâne în tendințele lui 2017. Stilul office nu mai este plictisitor, din contră.

Folosiți întotdeauna cămasa albă atunci când purtați un costum din trei piese.  Conform trendului acestui an, vesta este un detaliu obligatori necesar atunci când vine vorba de cămașa albă.

Tendințele vestimentare ale lui 2017 în materie de cămăși – STILUL NAUTIC

În ultimii ani,  stilul nautic casual s-a regăsit în paginile publicațiilor bărbătești glossy. Vara lui 2017 nu face excepție, lucru pe care îl putem observa ușor privind podiumurile prezentărilor de modă.

Tendințele vestimentare ale lui 2017 în materie de cămăși – STILUL DENIM

Nopțile răcoroase de vară sunt o ocazie excelentă pentru cămășile casual din denim.

Deși de-a lungului timpului au refuzat constant și categoric acest model masculin, Prada, Burberry și Dior, în 2017 și-au lansat propriile modele de denim.

Nu putem încheia trecerea în revistă a trendurilor din 2017 în materie de vestimentație  masculină fără a constata un fapt îmbucurător: de la an la an modelele masculine prezentate de designeri se suprapun cu imaginea bărbatului real.

Dealtfel, și femeile vor să îl vadă același lucru: nu bărbați efeminați, ci bărbații adevărați, care emană masculinitate, bărbați – exact așa cum sunt ei.

În același timp, cred că și pentru bărbați este mult mai ușor să țină pasul cu un stil masculin clasic, confortabil, sau cu un stil militar, decât cu stilurile glamor sau chic în mare vogă cu ani în urmă.

Comentarii: