LIFESTYLE

Când starurile dau dovadă de caracter: Artista care și-a întrerupt concertul pentru una din fanele ei care o apucaseră durerile nașterii

Când starurile dau dovadă de caracter: Artista care și-a întrerupt concertul pentru una din fanele ei care o apucaseră durerile nașterii. Pink și-a întrerupt spectacolul după ce a observat o femeie care dădea să nască în timpul concertului ei.

Cântăreața de la „So What” cânta la Sydney, Australia, pentru prima dată în șase ani. În timp ce cânta piesa „Our Song”, ea a fost avertizată de fani că o femeie era pe cale să nască. În cele din urmă, un medic a scos-o pe viitoarea mamă din sală într-un scaun cu rotile. Mama părea să fie bine dispusă, deoarece a salutat mulțimea la plecare.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol nemulțumită de schimbarea de look prin care a trecut: „La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire” FOTO

„Alessia sau Alex se naște chiar acum?”. a strigat Pink de pe scenă.

Cântăreața în vârstă de 44 de ani se referea la numele ei de naștere, Alessia Beth Moore. Ea le-a spus apoi fanilor: „E ca și cum nu ar trebui să ne uităm”. Apoi a glumit: „Dați-i cu toții puțin spațiu!”. Viitoarea mamă părea că nu reacționează, iar Pink a fost auzit încercând să se asigure că bebelușul s-a născut chiar în acel moment.

„Nu a născut pur și simplu, nu-i așa? Este copilul aici? Nu? Bine”, a spus ea, înainte de a adăuga: „Felicitări!”

CITEȘTE ȘI: Unul din regretele cu care a murit Rona Hartner: Ce i-a interzis fostul soț cu desăvârșire

Pink are doi copii, Willow Sage Hart, în vârstă de 12 ani, și Jameson Moon Hart, în vârstă de 7. Ei sunt de la soțul ei, pilotul profesionist de motocros Kerry Hart, cu care s-a căsătorit în 2006, relatează BGNES.

Comentarii: