LIFESTYLE

Casa actorului Keanu Reeves a fost spartă de hoți: Ce au ales să ia din tot ce au găsit

Casa actorului Keanu Reeves a fost spartă de hoți: Ce au ales să ia din tot ce au găsit. Hoții care au pătruns în proprietatea vedetei din Los Angeles au reușit să fugă înainte de sosirea poliției. Din casa actorului de 59 de ani lipsește o armă de foc, potrivit TMZ.

Poliția californiană a răspuns la un apel în seara zilei de 6 decembrie. O persoană anonimă a raportat că necunoscuți au pătruns prin efracție în casa lui Keanu Reeves, când acesta nu era acasă, declanșând alarma.

CITEȘTE ȘI: Actorul de la Hollywood care a rupt prietenia cu Harry și Meghan, deși a fost prezent la nunta lor: Acesta face parte dintr-o listă lungă de celebrități care s-au răcit de celebrul cuplu

Polițiștii au ajuns la fața locului și au efectuat o percheziție, dar nu au găsit pe nimeni. Infractorii reușiseră să fugă.

Poliția s-a întors din nou acolo în jurul orei 1 dimineața când a sunat alarma pe proprietate. De data aceasta, polițiștii spun că mai mulți bărbați cu măști au fost văzuți pe camerele de supraveghere spărgând o fereastră și intrând în casă.

Imaginile de pe camerele de supraveghere nu sunt de prea mare ajutor, de vreme ce tâlharii aveau cagule pe cap.

CITEȘTE ȘI: Actorul care și-a băgat copiii în serialul care încântă România

Potrivit surselor TMZ, infractorii au luat o armă de foc din casă înainte de a fugi. Nu este clar dacă s-a mai luat și altceva, dar Keanu nu era acasă în acel moment. De asemenea, anchetatorii consideră că primul apel la poliție a fost făcut de cineva care supraveghea casa.

Comentarii: