LIFESTYLE

Cătălin Botezatu, în grupa de risc în cazul infectării cu noul coronavirus! Designerul respectă toate regulile

FOTO: Facebook Catalin Botezatu

Pe Cătălin Botezatu doar o pandemie nu-l mai prinsese până acum, pentru că în rest, a văzut și a trecut la viața lui prin toate. De la pușcărie, la tentative de asasinat sau suicid, de la operații riscante la boli incurabile, toate au părut de netrecut la un moment dat. Dar pe toate le-a depășit Botezatu cu succes.

Anul 2019 a fost unul dificil, dureros pentru Bote care a suferit vreo 4 intervenții chirurgicale după ce a aflat, absolut accidental, că suferă de cancer la colon. Iar 2020 a început la fel de anevoios, cu cea de-a cincea operație, însă nu există nimic care să-l schimbe pe Botezatu, să-l deturneze de la felul lui de a fi. Cum se autocaracterizează, e ”un cal pur sânge, care nu aleargă pentru a câştiga cursa, ci pentru a-şi întreţine forma.”

N-a alergat niciodată după bani cu orice preț, așa că nu o face nici acum, cu atât mai mult cu cât unul dintre principiile lui, o filosofie de viață chiar, este că omul e mai important decât averea. Botezatu ar vrea să-i aibă în siguranță pe cei dragi, pentru că “banii se devalorizează, un milion de euro pot deveni un euro peste noapte, dar îţi răman apropiaţii şi sănătatea”, scrie OK TV!.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Mi-e frică, e un dușman invizibil!”

Bote dezvăluie care îi este rutina și care îi e starea de spirit, acum pe pandemie. ”Sunt O.K., dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, spăl vase, deși am mașină, citesc, atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri.”, povestește Bote, într-un interviu pentru OK TV.
”Mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie.”, mai spune celebrul designer pentru publicația respectivă.

 

 

 

Comentarii: