LIFESTYLE

”Prințesa Instagramului”, scandal după ce a fost acuzată că ia bani din donații pentru Institutul Cantacuzino

S-a vrut o campanie de strângere de fonduri pentru Institutul Cantacuzino și prin asocierea cu diverși așa-ziși influenceri s-a dorit o anume mediatizare. A ieșit mediatizare maximă, însă nu în sensul dorit, mai ales după ce s-a aflat că, pe lângă apartamentul oferit ca premiu, o parte din banii din donații merge la vedetele care au promovat campania.

De aici a ieșit o dispută de anvergură în mediul online, pe retelele de socializare. Protagoniști: Cristina Ich, una dintre influencerițele care ar fi pretins și ar fi primit bani din donațiile făcute de populație pentru Institutul Cantacuzino, în contextul crizei coronavirusului, și un cunoscut om de radio.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Reacția ciudată iubitei lui Pițurcă junior

Cum ”Prințesa Instagramului” Cristina ICH a fost acuzată că nu s-a implicat în cauza umanitară pentru a face un gest de omenie, ci pentru bani, a izbucnit. Și ar fi trecut la amenințări, scrie Cancan.

”Promit că după ce trece campania mă ocup de tine special. Și tot online-ul este Dumnezeu. Să mă judece. Nu au ce să judece. Tu, fetiță, ești de judecat că dai în alții fără fundament și habar nu ai. Eu fac reclama din fundul patului și tu de pe gresie. Fiecare cu ce poate. Și genul tău nu cere bani, nici dacă ai cere nu ți s-ar da”, i-ar fi transmis vedeta omului de radio.

De altfel, ”Prințesa Instagramului” nici n-a negat faptul că ar fi primit bani din respectiva campanie. Și tot Cancan scrie că Ich chiar ar fi postat în urmă cu câteva zile pe o rețea de socialiazare un filmuleț în care recunoaște că are un avantaj de pe urma acestei acțiuni de strângere de fonduri. ”Câștigă toată lumea! Câștigă și spitalul, câștigă și ăia, câștig și eu dacă mă implic”, a afirmat Cristina ICH.

 

 

Comentarii: