LIFESTYLE

Cătălina Ponor a spus ”da”! Viitorul soț este un cunoscut regizor și a fost însurat cu o cântăreață cunoscută

Când s-a aflat despre povestea lor, întreaga lume a rămas șocată. Asta deși se vorbea totuși prin cercurile mondene că gimnasta și artistul ar avea o idilă, încă de când Bogdan Jianu nu divorțase încă de Julia, fosta solistă de la trupa Sexxy.

„Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie.

Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş“, spuneau apropiații cupluluipentru „Click!“ imediat ce s-a aflat.

Și dacă până acum, celebra sportivă a fost zgârcită în detalii, iată că a venit momentul să nu mai fie. „Astăzi am avut parte de cea mai mare surpriză a vieții mele. I-am spus DA bărbatului cu care vreau să- mi petrec întreaga viață cu dragoste. Te iubesc Bogdan Ristea Jianu!”, este anunțul postat de Cătălina Ponor pe contul de Instagram, anunț care este însoțit de o poză cu un inel de logodnă.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Înșelată și părăsită ca-n filme

Relația cu bărbatul mult mai în vârstă decât ea a venit pentru marea campioană la fix. Într-un moment în care viața Cătălinei Ponor era într-un punct greu, de răscruce.

Retrasă din marea performanță, Cătălina își legase oarecum destinul de Tommy Ramos, un gimnast portorican care părea la prima vedere bărbatul ideal. Participau împreună la show-uri demonstrative, la shooting-uri pentru reviste, se vizitau când la el, în Caraibe, când la Constanța, la ea acasă. Ba chiar se și tatuaseră amândoi cu dedicații speciale…

Însă când toată lumea, inclusiv campioana noastră așteptau inelul și cererea în căsătorie, a urmat o despărțire demnă de marile drame: Tommy Ramos a anunțat-o pe Cătălina că o altă femeie – o voleibalistă portoricană – urmează să-l facă… tată. Între timp, portoricanul s-a și însurat cu cealaltă femeie cu care are deja doi copii.

 

 

 

Comentarii: