LIFESTYLE

Cătălina Ponor iubeşte din nou! Cine este bărbatul care o face să zâmbească iar, după ce a fost rănită în dragoste

Vorbeam zilele trecute despre faptul că marea campioană s-a decis să arunce trecutul la gunoi. În sensul în care, a vrut să înlăture orice urmă care i-ar mai fi putut aminti despre eşecul dureros suferit în dragoste în urmă cu câţiva ani când bărbatul iubit, un celebru gimnast portorican, a părăsit-o pentru o altă femeie şi a făcut şi un copil cu ea.

Ei bine, adevăratul motiv pentru care Cătălina Ponor a făcut public acest pas a ieşit la suprafaţă. Fosta gimnastă trăieşte de mai bine de doi o altă poveste, iar cel care o face să zâmbească din nou este regizorul de filme istorice Bogdan Jianu, fostul soţ al cântăreţei Julia Chelaru.

Ca o coincidenţă, Bogdan Jianu şi Julia au divorţat după un mariaj de 10 ani. Iar dacă artista şi-a prezentat noul partener, la câteva luni de la despărţire, regizorul a continuat să-şi ţină ascunsă actuala relaţie. Oamenii au făcut însă legătura după ce Cătălina i-a scris lui Bogdan o urare mult prea personală de ziua lui.

Aproape 14 ani în care am învăţat multe, ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Ponor.

Citeşte şi: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Îşi tatuase dragostea pentru Tommy

În urmă cu doar câteva săptămâni, „zeiţa de la Atena”, cum îi spun fanii fostei campioane olimpice la gimnastică postase pe Instagram un alt mesaj cu subînţeles. A decis să-şi scoată tatuajul făcut din dragoste pentru Tommy Ramos, fostul ei iubit, gimnastul portorican care a părăsit-o. Şi a împărtăşit asta cu prietenii ei virtuali.

Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi, a scris ea în dreptul uneia dintre imaginile postate.

În timpul relației cu Tommy Ramos, cei doi și-au dedicat unul altuia câte un tatuaj. Gimnastul îşi scrisese pe piept „I love her”, iar ea, „I love him”.

Comentarii: