MODA

Ce botine să porți în funcție de vârstă: la 20, 30, 40, 50, 60 ani

Se spune că moda nu are vârstă atâta vreme când modelul ales îți stă bine. Totuși, de anumite recomandări este bine să ții seama…

20 ani – Botine de catifea

La 20 de ani adorăm să ne jucăm cu imaginea noastră și nu e trend pe care să-l ratăm! Tocmai de aceea, delicatele, pretențioasele și ostentativele botine de catifea sunt complimentul perfect pentru anii tinereții.

Asortează-le cu fuste și rochii mini, care să îți afișeze picioarele, dar și cu blugi rupți sau cu tivul deteriorat: acum este momentul să porți cele mai nebune tendințe!

30 de ani – Botine argintii

Femeia de 30 de ani e la fel de interesată și de pasionată de trenduri precum cea de 20 (dacă nu și mai și), dar ea filtrează dintre tendințe doar pe cele care i se aplică. Dar asta nu înseamnă că nu îndrăznește, dimpotrivă; câteva dintre cele mai talentate fashioniste, precum Olivia Palermo sau Miroslava Duma, sunt trecute de 30 de ani.

CITEȘTE ȘI: Ce mănâncă fotomodelele: DIETA ÎNGERILOR de la Victoria’s Secret

Acum ți se potrivesc, elegante dar totodată pline de glam, botinele argintii. Poartă-te cu itemuri rafinate, precum un palton sofisticat, și cu blugi care ți se potrivesc perfect!

40 ani – Botine din piele întoarsă

La 40 de ani te-ai eliberat în sfârșit de presiunea inchizitorială a trendurilor și ai curajul să fii tu.

Arăți mai bine ca niciodată și nu te temi să te îmbraci în acele haine care te fac să te simți confortabil. Dar nu renunți la modă: simbolizând o asociere perfectă între starea de bine și rafinament, botinele din piele întoarsă sunt preferatele tale!

CITEȘTE ȘI: Mersul pe tocuri: TRUCURI pentru a păși CORECT și ELEGANT!

50 ani – Botine cu vârf ascuțit 

Dacă ar fi să formulăm o singură dorință în fața zeilor frumuseții, ar fi aceea de a arăta la 50 de ani la fel de bine ca Anna Dello Russo! Italianca strălucește în haine fashion și nu se dă în lături de la nimic.

La 50 de ani, ai puterea financiară de a investi în itemuri scumpe, așa că vei alege o pereche de botine clasice, precum cele cu vârful ascuțit, combinându-le cu o rochie de designer și cu o haină de blană opulentă!

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți alegi ÎNĂLȚIMEA ideală a tocului

60 ani – Botine stilettos

Deja știi ce te avantajează, nu mai simți nevoia să epatezi nici cu trenduri, nici cu haine scumpe, ci îți dorești articole care să te pună în evidență și să corecteze eventualele efecte adverse ale vârstei.

Cu toc cui și vârf ascuțit, care le-au atras comparația cu pantofii cu același nume, botinele stilettos oferă un efect de alungire și de subțiere. Completează cu o vestimentație elegantă, așa cum o face Carine Roitfeld!

Comentarii: