LIFESTYLE

Ce grea e viața în izolare pentru bătrânii singuri! Artista Marina Voica se plânge că nu i-a dat nimeni o mână de ajutor

Iar Marina Voica nu a fost niciodată genul de persoană care să se plângă sau să strige după atenție și ajutor. Locuiește singură de mai bine de 15 ani, dar ajunsă la vârstă de 83 de ani, îndrăgita artistă mărturisește că în vreme de pandemie îi este destul de greu să se descurce pe cont propriu. „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanțu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveți nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături.” povestește cântăreața iubită de milioane de români în Click.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Respectă programul impus de ordonanța militară

De foartă multă vreme, Marina Voica a lăsat Capitala și s-a mutat la Breaza, la aer curat. E drept însă că acum are și dezavantaje pentru că e izolată și aproape singură.
”M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Știți că eu nu gătesc și mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei. Mai am un părinte (preot – n.r.) care mă sună și mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Unii nu ies deloc, fiecare are situația lui”, mai spune Marina Voica în Clik.
„Noi, aici, la Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”, mărturisește celebra cântăreață.

 

 

 

Comentarii: