LIFESTYLE

Mihai Bendeac, dezvăluiri în carantină! Ce mari regrete are celebru comediant

Ca toți colegii din breaslă și precum mare parte dintre români, Mihai Bendeac trăiește această perioadă închis în casă. Nu mai joacă la teatru, nu mai are filmări la emisiunile Antenei unde este jurat, așa că încearcă să creeze, însă situația, conjunctura nu este una favorabilă.

Dincolo de faptul că e carantină din cauza pandemiei de coronavirus, Mihai Bendeac și-a pierdut de curând bunicul și este în doliu. Îi e greu să compună ceva, pentru că e măcinat de faptul că nu ştie cât timp va dura această criză provocată de noul coronavirus SARS-CoV-2.

“Bă, eu râd, dar nu prea e râsul meu… Mă bucur că, uite, e prima dată după înmormântarea lu’ bunică-miu când râd cu adevărat, dar nu e râsul meu, pentru că sunt disperat pentru că nu putem să jucăm la teatru. Şi nu se va întâmpla asta foarte curând. Sigur, că, în perioada asta, scriu şi fac alte lucruri. Dar e ciudat că scriu pentru nişte lucruri, pe care nu ştim când o să putem să le facem.”, mărturisește actorul care a recunoscut întotdeauna că are o latură mai depresivă. Ba chiar spune mereu că depresia nu se vindecă, ci doar se tratează, iar el a fost pe vremuri chiar la un pas de sinucidere, vrând să se arunce pe fereastră.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Trist că este… burlac

Această perioadă l-a făcut pe burlacul convins Mihai Bendeacă să privească statutul pe care l-a îmbrățișat cu alți ochi. Ceea ce până acum i s-a părut ideal se dovedește a nu fi, în vreme de pandemie când trebuie să stai închis între patru pereți.

”Altă chestie foarte ciudată cu pandemia este faptul că viaţa mea sexuală a devenit extrem de complicată. Este pentru prima dată în existenţa mea când regret că sunt burlac, jur! Adică e foarte greu acum să ai încredere să «aşa» cu cineva. Bă, e dubios, jur! Să mor! Totul este extrem de dubiuos şi are nişte elemente absolut suprarealiste…”, recunoaște Mihai Bendeac în câteva dintre filmările urcate pe Instagram Stories.

Comentarii: