HOROSCOP

HOROSCOP 5 aprilie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec Când eşti stimulat şi motivat cum se cuvine, îţi merge mintea brici. Acelaşi sentiment îl ai şi azi: ai cu cine discuta, vă completaţi unul pe altul, vă încurajaţi să vă expuneţi fiecare părerile cu încredere, pentru că celălalt nu numai că aude ce ai de zis, dar şi respectă şi pune în aplicare! În asemenea companie, toate ar trebui să meargă bine, pentru că formaţi o echipă imbatabilă, în care mintea şi inima se unesc perfect în aceeaşi direcţie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de lângă tine care te completează de parcă ţi-ar fi frate.

Taur
Nu nimereşti în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că tu însuţi ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alături de tine şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Discuţiile pe care le aveţi nu conţin nimic optimist, ci sunt un schimb apăsător de energii negative şi motive de întristare, ceea ce va transforma dialogul într-un continuu cor al plângerii. Lucrurile ar părea mult mai simple dacă nu te-ai înconjura de oameni şi mai trişti decât tine, deci mai bine stai singur să-ţi rezolvi problemele decât cu asemenea companie negativă.

Gemeni
Eşti în compania unei persoane care te copleşeşte cu entuziasmul său, cu stilul său hiperdinamic, ce nu prea se potriveşte cu al tău, dar te va molipsi şi pe tine foarte repede. Nu stagna, nu aştepta, nu sta blocat într-o stare de lucruri care nu mai evoluează, ci acceptă invitaţia companionului tău de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune nişte iniţiative care nu prea sunt pe stilul tău, căci el e un rebel, dar vei vedea că are şi asupra ta o influenţă benefică, dându-ţi iar chef de muncă, de viaţă, de acţiune. Urmează-l!

Rac
Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri. E un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să te laşi copleşit de furtuna care intră în casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie să te enervezi o dată în plus. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosferă paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi strice ziua cu nervii lor şi nici nu fi ca ei. Rămâi calm orice ar fi!

Citește și: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Atmosfera este relaxată şi prietenoasă în jurul tău, te simţi bine printre cei care îţi ţin companie, de parcă aţi fi prieteni de-o viaţă. Eşti apreciat pentru simpla ta prezenţă care face bine unui prieten care îţi ducea dorul şi te tot invita ba la o discuţie, ba la o cafea… Aveţi acum ocazia de a sta de vorbă şi a recupera timpul cât nu aţi fost împreună. Ar fi chiar o zi potrivită pentru a ieşi undeva în oraş, la o cofetărie, la o cafenea, pentru că este exact atmosferă favorabilă dialogului, distracţiei, socializării, deci nu refuza invitaţiile.

Fecioară
Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri. E un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să te laşi copleşit de furtuna care intră în casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie să te enervezi o dată în plus. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosferă paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi strice ziua cu nervii lor şi nici nu fi ca ei. Rămâi calm orice ar fi!

Balanță
Unde apari tu, lucrurile se liniştesc ca prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci când te văd. Eşti factorul de echilibru în medii tensionate, eşti garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună imediat ce vei pune şi tu umărul la acţiunile care vă ţin laolaltă. Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce eşti, şi cum să nu te simţi bine într-un spaţiu în care toată lumea te priveşte cu simpatie, recunoscându-ţi astfel valoarea.

Scorpion
Nu poţi trece peste o situaţie neplăcută care te-a afectat în ultima vreme şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis sau să treci în revistă doar eşecurile recente, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul de acum trebuie să cuprindă doar reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

Citește și: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Săgetător
Eşti dinamizat de o persoană care are încredere în tine şi ţi-o arată pe faţă. Cum să nu faci tot ce-ţi stă în putinţă când citeşti în ochii lui ce aşteptări imense are de la tine? Te motivează energia lui debordantă, îţi dă mai mult chef de acţiune şi, fie că faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie vă uniţi forţele într-un sens comun, toate merg ca pe roate şi rezultatele încep să apară. Singur ţi-ar fi fost mai greu, fără să ai pe cineva alături care să te împingă de la spate, deci profită de încurajările celui de lângă tine care e convins că eşti capabil de o mare reuşită.

Capricorn
Nu te băga în treburile altora dacă nu ai soluţii concrete şi corecte la ceea ce-i preocupă. Dacă nu ştii exact ce trebuie făcut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l încurca şi mai tare pe cel aflat în impas. Dacă intervii în problemele altora doar ca să te afli în treabă, fii sigur că vei strica mai mult decât vei ajuta şi apoi celălalt nu va mai şti cum să repare oalele sparte de cei care sau băgat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori să-l ajuţi pe căi lăturalnice e cam mare, deci mai bine îl laşi să se descurce singur.

Vărsător
Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe etape pe care le consideri nesemnificative. Nu poţi scăpa însă de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

Pești
Sumele de bani care îţi parvin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezeşti în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci eşti ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine. E o zi riscantă în plan financiar, deci abţine-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţii banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: