LIFESTYLE

Ce mare durere poartă în suflet Mirabela Dauer! Unicul ei fiu nu-i vorbește

Despre acest subiect, îndrăgita cântăreață ar prefera să nu vorbească niciodată, dar nici nu-și ascunde suferința. O macină dorul de fiul ei, Nanu, ajuns deja la vârsta de 43 de ani, pe care nu l-a mai văzut de… 20 de ani!

Da, pare șocant, dar există cumva și un context. Mirabela face mărturisiri emoționante în emisiunea Iulianei Marciuc, ”Destine ca-n filme”, de pe TVR 2. Mirabela Dauer n-a avut și nu are nici acum o relație bună cu singurul ei fiu. Fiul ei, rămas însă în custodia lui Traian Popovici, crescut de tatăl lui, ar fi abandonat-o de tot și refuză, pur și simplu, să-i mai vorbească.

”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept… Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, spune Mira.

Vedeta mărturisește ca a făcut nenumărate încercări în a-și recupera fiul, încercări de a-l apropia, însă toate au fost în zadar. Nanu, Alexandru Popovici adică, respinge orice tentativă a mamei lui.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Cel mai nefericit mariaj”

Cât despre căsnicia cu tatăl lui Nanu, regizorul TVR Traian Popovici, cântăreața iubită de întreaga Românie povestește că s-a încheiat din cauza scandalurilor: ”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, spune artista.

Divorțul a fost unul greu și dureros pentru Mirabela. Traian Popovici a adus martori că și-ar fi surprins soția înșelându-l cu un chitarist, la mare la un concert. Iar instanța ca decis ca fiul lor, Nanu, pe atunci în vârstă de doi ani, să rămână în custodia tatălui.

Pentru Mirabela, amintirile sunt cumplite: ”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai dezvăluit vedeta, care i-a plătit pensie alimentară fiului ei, până când acesta a împlinit 18 ani.

Comentarii: