LIFESTYLE

Ce promisiune îi face Donald Trump Prințului Harry, în cazul în care va ajunge președinte

nbcnews.com

Ce promisiune îi face Donald Trump Prințului Harry, în cazul în care va ajunge președinte. Donald Trump spune că prințul Harry va fi „de unul singur” dacă el ar deveni din nou președinte al Statelor Unite.

Donald Trump îl acuză pe Harry că „a trădat regina”

Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat în SUA în 2020, dar Trump spune că administrația Biden a fost „prea grațioasă” cu ei.

CITEȘTE ȘI: Rămasă văduvă la 29 de ani, Anca Serea a mărturisit cum a depășit acest moment din viața ei: „Sunt momente în care cazi într-un întuneric profund… Nu credeam că o să mai existe o mare iubire”

În cadrul Conferinței Conservatoare Politice de la Washington DC, sâmbătă, Trump a declarat pentru Daily Express, citat de The Independent: „Nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi singur dacă ar depinde de mine.”

Declarațiile lui Trump vin în contextul unei noi controverse cu privire la statutul de imigrație al lui Harry în Statele Unite, după ce o organizație conservatoare americană a argumentat că prințul nu putea intra legal în SUA din cauză că a recunoscut în memoriile sale că a consumat droguri ilegale.

În memoriile sale, Harry a recunoscut consumul de cocaină, marijuana și ciuperci psihedelice în tinerețe.

Ducele a declarat că cocaina „nu i-a făcut nimic”, adăugând: „Marijuana este diferită, asta chiar m-a ajutat.”

CITEȘTE ȘI: Actuala soție a lui Petre Roman s-a remarcat negativ prin ceea ce a scris pe rețelele sociale la câteva ore de la moartea fostei soții: Ce a putut să spună

Acțiunea în justiție a Fundației Heritage susține că legea SUA „în general le face pe astfel de persoane inadmisibile pentru intrarea” în țară.

Comentarii: