HOROSCOP

HOROSCOP 26 februarie 2024

HOROSCOP 26 februarie 2024

Berbec

Te-ai născut să te distrezi. Fiind primul semn al zodiacului, ești în mod natural condus către un joc de copil. Din fericire pentru tine, Luna intră în Leu, casa ta solară a jocului și creativității. Acest lucru deschide o cantitate mare de imaginație. Folosește-e de ea pentru a te gândi la viitor.

Taur

Confortul vieții este lucrul după care tânjești, iar când simți că primești tot ce este mai bun, ai atins succesul. Luna intră în Leu, casa ta solară a căminului și familiei.

Aceasta este ziua perfectă pentru a da tonul săptămânii planificând câteva mese în familie.

Gemeni

Fii curajoasă și spune ceea ce dorești cu adevărat să spui. Luna intră în Leu, casa ta solară a comunicării. Luna din acest semn este mare și îndrăzneață. Ai putea da peste ceva mai puternic decât se întâmplă de obicei atunci când îți spui părerea. Cu toate acestea, dacă speri să fii auzită clar, aceasta este o zi pentru a fi deschisă și sinceră cu privire la gândurile, dorințele și sentimentele tale.

CITEȘTE ȘI: Ce să NU mănânci dacă suferi de dureri articulare: Alimentele care contribuie într-un mod negativ

Rac

Știi ce vrei și acum tot ce trebuie să faci este să-l obții. Luna intră în Leu, casa ta solară a banilor. Acesta este timpul tău să investești în lucruri care te ajută să evoluezi, de la îmbrăcăminte până la a investi bani în aspectul tău printr-o manichiură drăguță sau o tunsoare.

HOROSCOP 26 februarie 2024

Leu

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți urmări obiectivele personale. Luna intră în Leu, casa ta solară a dezvoltării personale și a identității. Acesta este momentul să ridici ștacheta sus și să crezi că poți ajunge la el. Fă un plan. Fă-ți un partener de încredere, scrie yourtango.ro.

Fecioară

Nu trebuie să rămâi prietenă sau să te porți frumos cu oameni despre care știi că nu sunt buni pentru tine. Luna intră în Leu, casa ta solară a dușmanilor ascunși și te ajută să te simți mai curajoasă și mai hotărâtă să întrerupi anumite relații. Un pic de mândrie de sine te poate ajuta să simți în sfârșit că acesta este lucrul potrivit pentru tine.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun pește pentru vasele de sânge: Ajută la evitarea trombozei

Balanță

De ce să joci la un nivel mic când poți deveni cine vrei să fii? Luna intră în Leu, casa ta solară a prieteniilor. Ca Balanță, ești deschisă în a-ți face prieteni și a-i ajuta pe alții să se simtă bine în jurul tău. Săptămâna aceasta este perfectă pentru a participa la reuniuni, pentru a participa la evenimente noi și pentru a cunoaște oameni noi.

Scorpion

De ce să nu aplici pentru jobul pe care crezi că nu l-ai putea obține niciodată? Când Luna intră în Leu, casa ta solară a carierei și a statutului social, îți crește încrederea pentru ceea ce îți dorești. Uneori, mutarea într-o nouă direcție te poate ajuta să atragi tipurile de oportunități pe care le dorești în această etapă a vieții tale profesionale.

HOROSCOP 26 februarie 2024

Săgetător

Luna intră în Leu, casa ta solară a învățământului superior, ajutându-te să ai cunoștințe în subiectele care te interesează. Nu ai nevoie de o scuză pentru a te înscrie la un curs pe care vrei să-l urmezi. Dorința ta pentru asta poate fi suficientă.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun suc pentru creier: Băutura care îl protejează cel mai bine

Capricorn

Cere ceea ce vrei și urmărește cum decurg lucrurile în felul tău. Luna intră în Leu, casa ta solară a secretelor și a resurselor comune. Acesta este un moment excelent pentru a solicita un împrumut sau pentru a vedea dacă poți obține o creștere a limitei de credit.

Vărsător

Dacă vrei să fii într-o relație serioasă, vezi unde se află partenerul tău în legătură cu acest subiect. Luna intră în Leu, casa ta solară a angajamentelor. S-ar putea să descoperi că amândoi sunteți gata să treceți la următorul nivel și să vă duceți dragostea mai departe.

Pești

Testează apele cu un nou unghi la lucru. Luna intră în Leu, casa ta solară a rutinelor zilnice. Începe ceva nou și încearcă o modalitate diferită de a face lucrurile. S-ar putea să fii atât de bucuroasă să descoperi o abordare îmbunătățită care funcționează mai bine pentru nevoile tale.

Comentarii: