NUTRITIE SANATATE

Ce se va întâmpla cu organismul tău dacă bei apă cu miere în fiecare dimineață pe stomacul gol

Apa cu miere este una dintre cele mai bune băuturi pentru a îmbunătăți sănătatea fiecăruia.

Prepararea apei de miere este foarte ușoară. Este suficient să adăugați doar o linguriță de miere la un pahar de apă curată, nu fiartă. Important este să se amestece bine și să se bea imediat. Folosiți numai miere crudă adevărată. Iar pentru a crește proprietățile benefice atunci când pregătiți o băutură, puteți folosi ingrediente suplimentare, cum ar fi propolis, suc de lămâie și altele.

CITEȘTE ȘI: Tratamentul cu miere și usturoi pe stomacul gol – Efectele uimitoare se vor vedea după doar o săptămână

Ce se va întâmpla cu corpul tău dacă bei apă cu miere în fiecare dimineață pe stomacul gol?

1. Normalizarea proceselor din tractul digestiv

Apa de miere ajută la ameliorarea durerilor de stomac și a balonării. În plus, odată cu consumul său regulat, toți paraziții care trăiesc în tractul gastrointestinal mor, scrie publicația rusă Lenta.

2. Detoxifierea organismului

Consumul de apă cu miere ajută la curățarea organismului de toxine și otrăvuri, scrie publicația rusă Lenta. Efectul va fi sporit dacă adăugați în băutură puțin suc de lămâie.

3. Accelerarea metabolismului

Această băutură accelerează metabolismul, ceea ce ajută în lupta împotriva excesului de greutate. În plus, apa cu miere ajută la refacerea mai rapidă a sistemului nervos în timpul stresului și a situațiilor critice.

CITEȘTE ȘI: Remediile naturale care ajută la funcționarea ficatului: Efectul pe care îl are mierea

4. Îmbunătățirea stării pielii și a părului

Nu doar consumul acestei băuturi ajută la refacerea stării pielii și a părului. În plus față de băutură, o puteți folosi și pentru a vă unge fața. După 10 minute, spălați-vă cu apă călduță.

Se crede că centrul câmpului energetic este situat în duoden, de a cărui stare depinde imunitatea. Apa cu miere ajută, de asemenea, la curățarea acestuia, ceea ce, la rândul său, restabilește câmpul energetic al unei persoane.

Comentarii: