HOROSCOP

HOROSCOP 22 martie 2023

Berbec Nu este un moment ideal pentru a face cheltuieli inutile, ci, din contră, este bine să economisești din timp pentru zile mai puţin bune. Starea de căutare persistă și în planul personal. Dacă ești singur, este o zi în care cauți mai mult ca oricând să faci conexiuni cu persoane de sex opus.

Taur
Depui din ce în ce mai mult efort la locul de muncă pentru a termina la timp un proiect la care lucrezi de multă vreme. Fii fără griji, rezultatele nu vor întârzia să apară, iar munca îţi va fi răsplătită. Vei avea o perioadă extrem de solicitantă şi este posibil să resimți oboseala din plin, de aceea odihna este cuvântul-cheie pentru sănătatea ta.

Gemeni
Îţi vei descoperi unele talente nebănuite şi vei începe o afacere de succes care va avea la bază tocmai aceste trăsături creative. Este bine să dedici mai mult timp familiei, să petreci momente speciale alături de persoanele dragi. La capitolul sănătate stai extrem de bine şi acesta este principalul motiv al energiei tale debordante.

Rac
Ai unele mici probleme de sănătate, nimic serios, care vor trece rapid cu ajutorul unor tratamente naturiste. Vei investi într-un proiect de suflet şi vei avea parte de recompense rapide. Este posibilă o promovare la locul de muncă şi unele provocări neaşteptate. Lucrurile merg bine pentru că ești organizat și respecți termenele.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Eşti foarte entuziasmat de un nou proiect pe care l-ai început de curând şi asta îţi ocupă mai tot timpul. Ai grijă totuşi să dedici puţin timp liber şi prietenilor dragi, pe care poate i-ai cam neglijat în ultima vreme, şi petrece o seară minunată alături de aceştia. Dacă ai crezut că unele lucruri pe care le-ai făcut în mod superficial au trecut neobservate, te-ai înșelat.

Fecioară
Totul merge foarte bine azi pe planul sentimental, vei avea parte de unele surprize din partea persoanei iubite şi veţi petrece o seară romantică în doi. Din punctul de vedere financiar, lucrurile stau din ce în ce mai bine, pentru că ai primit o sumă importantă de bani pe care este bine să o investești cât mai inspirat posibil.

Balanța
Lucrurile la locul de muncă par a avea o ușoară încetinire, din cauza unor obstacole neaşteptate care apar la fiecare pas, dar nu este cazul să-ţi faci griji, pentru că toate se vor rezolva cu bine. Dacă eşti singur, acesta ar putea fi momentul ideal pentru a găsi un partener pe gusturile tale.

Scorpion
Este o zi dificilă, pentru că un prieten apropiat încearcă să te mintă referitor la o situație care vă privește pe amândoi. Fă tot posibilul și află care sunt motivele pentru care continuă să îți ascundă adevărul; probabil îi este jenă să recunoască. Fii înțelegător și răbdător; uneori, oamenii așa înțeleg să nu facă rău: ascunzând adevărul.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Schimbarea este cuvântul de ordine acum în viaţa ta, iar acest aer nou vine pe toate planurile. Vei avea grijă să îţi schimbi stilul alimentar, vei căuta să îţi stabilizezi bugetul şi vei trece într-o nouă etapă a relației de cuplu. Îți cumperi ceva de care ai nevoie sau intenționezi să faci asta.

Capricorn
Nu prea ai avut parte de mult noroc în ultima perioadă, însă acum toate vor reveni la normal cu multă muncă şi puțină răbdare. Vei avea parte de sprijinul colegilor la locul de muncă, iar pe latura sentimentală se vor rezolva toate neînțelegerile avute cu persoana iubită. Profită de ziua aceasta, bucură-te și fă apel la umorul tău.

Vărsător
Ai câteva drumuri de făcut, dar care se arată a fi fructuoase. Poate mergi să cauți anumite lucruri pe care nu le găsești în apropiere, poate iei rezultatele de la medic și totul este bine sau poate cineva te-a chemat să îl ajuți și ești remunerat destul de mulțumitor. Dacă ai timp, este bine să îți faci ordine în acte și documente; e posibil să fii în urmă cu o plată.

Pești
Ai o mare putere de muncă azi, aşa că vei reuşi să termini cu succes proiectele nefinalizate de la locul de muncă şi treburile gospodărești. Deşi pot apărea unele neînţelegeri cu persoanele din viaţa ta, prin comunicare sinceră toate se vor rezolva. Ai grijă la cheltuielile inutile, nu este acum cea mai bună perioadă pe planul financiar.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: