LIFESTYLE

Corina Chiriac, femeia care a înnebunit unul dintre cei mai cuceritori bărbați ai vremurilor! Ce a povestit bărbatul e de-a dreptul uluitor!

Corina Chiriac a fost nu doar una dintre vocile de aur al muzicii ușoare, a fost la vremea ei și una dintre frumusețile show-bizz-ului. Considerată cea mai sexy artistă pe atunci, Corina n-a dus lipsă de curtezani. Iar unul dintre ei, Sandu Boc, fotbalist și mare cuceritor, la rândul lui, a dezvăluit detalii extrem de picante din scurta, dar intensa lor relație.

„Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni… Țin minte că am fost la Mănăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo o casă părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare.

Și când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat… A fost o chestie scurtă cu ea…”, povestit Boc pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Stătea la două blocuri de mine şi într-o zi, eram în faţa blocului cu fata mea, Alexandra, care atunci avea 3-4 ani. Corina Chiriac a venit şi eu am invitat-o înăuntru. S-a jucat cu Alexandra pe covor cîteva ore, apoi a rămas la noi.”, a povestit Boc într-un interviu, citat de wowbiz.ro.

”La vreo două luni, eram cu soţia la socri, la masă. În timp ce mâncam, pe TVR1 începuse un recital al Corinei Chiriac. Fetiţa mea s-a dus la televizor şi a început să zică: „Uite-o, tati, pe tanti aia care a venit la noi, s-a jucat cu mine şi a stat apoi cu tine”. Tuturor celor de la masă le-au căzut tacîmurile din mînă, iar eu nu ştiam ce să mai zic”, a mărturisit Boc.

 

Citeste mai mult
Comentarii: