LIFESTYLE

Adevărul despre procesul dintre Prodanca și Reghecampf: `Eu nu am cerut pensie alimentară!`

sursa: viva.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Evident, cu scandalul și ”ocările” de rigoare, că altfel n-ar mai fi avut farmec pentru show-bizz-ul românesc. Și nu, deși s-ar crede că Prodancăi i-a plăcut circul, se pare că tartorul a fost, de fapt, antrenorul de fotbal.

Cu care agentul FIFA are un băiat aproape adolescent, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani. Și pe care Reghe, recent devenit tată de băiat a treia oară, l-a cam dat deoparte. Bașca, s-a mai și luptat să-i micșoreze pensia alimentară.

Acum, a circulat informația că, deși divorțul s-a pronunțat încă din noiembrie, Anamaria ar fi cotinuat judecata, nemulțumită de pensie, însă fiica regretatei artiste Ionela Prodan a lămurit situația.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

”L-am rugat să închidem aceste procese”

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată.”, a spus Prodanca pentru Click.

”Deci, l-am rugat și o repet să închidem aceste procese, căci nu îi fac cinste nici lui, nici mie și nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze în numele meu, al lui Reghecampf și al familiei penntru tot ceea ce s-a întâmplat! Fiecare este pe drumul lui fericit și asta înseamnă final de probleme ptentru toată lumea. Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese. Eu, una, nu am!”, a explicat Anamaria Prodan.

 

 

 

 

Comentarii: