REVIEW

Ce spune modul în care ții telefonul în mână despre personalitatea ta

Se pare că și modul în care ții telefonul spune ceva despre personalitatea ta. Cel puțin la aceasta concluzie au ajuns oamenii de știință.

Potrivit acestora, există patru moduri de bază în care oamenii își țin telefoanele și fiecare dintre ele corespunde caracterului omului.

Vezi cu care din cele 4 situații de identifici și află ce tip de personalitate ai!

1. Ții telefonul într-o mână și introduci textul cu degetul mare

Dacă ții telefonul cu o singură mână, ești o persoană organizată și disciplinată, înțelegi mereu ce e bine și ce e rău pentru tine, potrivit clickpentrufemei.ro.

Iubești mai mult să vorbești decât să asculți. Ești capabil(ă) să distingi dragostea pură de cea prefăcută. Atunci când vine vorba de relații, nu-ți asumi riscuri. Nu te grăbești să-ți asumi responsabilități. La început, păstrezi distanța, dar, de îndată ce omul îți câștigă încrederea, te deschizi complet.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

2. Ții telefonul cu ambele mâini și introduci textul cu degetul mare

Acest lucru arată că aștepți protecție, atenție și grijă. Nu-ți exprimi sentimentele cu prea mare dorință, de aceea partenerul tău poate simți lipsa de iubire.

Ești persoană foarte intuitivă, greu de înșelat, pentru că întotdeauna ești vigilentă și extrem de sensibilă la gândurile și emoțiile celorlalți.

Asta te face un judecător destul de bun. Însă tu îți folosești această abilitate pentru a fi sensibilă și atentă, nu subiectivă și manipulatoare. Ești gata să depui efort pentru a cunoaște mai profund cealaltă persoană, dar uneori graba te poate deruta și există șansa să fii cu cineva care nu merită cu adevărat dragostea ta.

3. Ții telefonul cu ambele mâini, iar pentru a apela utilizezi degetele mari

Ești o persoană destul de fricoasă și anxioasă. Ai nevoie de un partener care să te înțeleagă 100%. Dacă te sprijină o persoană de încredere, atunci vei fi și tu plin(ă) de încredere.

Ești o persoană destul de versatilă, capabilă să se adapteze la cerințele schimbătoare ale diferitelor situații. În timpul petrecerilor ești veselă și energică, în timpul discuțiilor intelectuale ești serioasă, iar în compania copiilor ești lipsit(ă) de griji.

Cu toate acestea, iubirea nu este o afacere. Deseori te pierzi atunci când trebuie să atragi atenția cuiva. Însă când îți găsești sufletul pereche, el înțelege cât de profund și divers este sufletul tău.

CITEȘTE ȘI: Avertisment pentru părinţi: Plante INTERZISE în casă dacă ai copil mic

4. Ții telefonul cu o mână și introduci textul cu degetul arătător al celeilalte mâini

Ai un comportament liniștit și echilibrat. Ești gata să sacrifici totul pentru binele altora. Ceea ce nu suporți – sunt lacrimile oamenilor apropiați. Le vei ierta greșelile cu o viteză record.

Deși ești o persoană spontană și interesantă, uneori preferi să te retragi pentru a-ți reîncărca bateriile.

Când vine vorba de relații, ești o fire timidă, ți-e frică să faci primul pas. Unii oameni vor crede că în spatele acestui comportament se ascunde lipsa interesului, dar când te vor cunoaște mai bine și te vor scoate din zona de confort, te vor admira ca persoană.

 

Comentarii: