LIFESTYLE

Ce tragedie! Lui Cristiano Ronaldo i-a murit copilul la naștere, lumea fotbalului îi este alături

A fost cu siguranță cea mai grea zi din viața lui Cristiano Ronaldo, pentru că nu-i așa, nimic nu poate fi mai cumplit decât pierderea unui copil.

Superstarul mondial și partenera lui, Georgina Rodriguez, aşteptau venirea pe lume a gemenilor cu mare emoție și bucurie. Luni însă un mesaj pe Twitter, publicat chiar de fotbalist, a bulversat lumea întreagă: Cristiano a anunţat decesul unuia dintre nou-născuţi.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Cristiano Ronaldo a spus că băiatul pe care tocmai îl născuse Georgina a murit imediat după naștere. Fata, în schimb, slavă Domnului, este foarte bine.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Celebrul fotbalist, de cinci ori câştigător al „Balonului de Aur”, în vârstă de 37 de ani, mai este tatăl a patru copii, dintre care trei proveniţi de la o mamă surogat înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez.

 

 

 

 

Comentarii: