LIFESTYLE

Cea mai iubită primă doamnă a Franţei şi drama vieţii ei! Tragedia pe care a trăit-o Brigitte Macron

Foto: Pinterest.com

Lumea a contestat-o, a comentat-o sau a admirat-o pe profesoara care a ajuns la Palatul Elysee. Şi deşi nu a fost privită cu simpatie după ce soțul ei a fost ales președintele Franței din cauza faptului că este mai în vârstă cu 25 de ani faţă de Emmanuel Macron, Brigitte a învins prejudecăţile. Şi chiar a reuşit să-i cucerească pe francezi.

Rafinată, elegantă, mereu zâmbitoare, Brigitte este o primă doamnă impecabilă. Dar puţini ştiu că în adolescenţă, soţia lui Macron a suferit o dramă teribilă. În anul 1961, sora ei mai mare a murit într-un accident de mașină, împreună cu soțul și cu fiica lor.

Momentul a marcat-o pe viaţă pe Brigitte. Iar apropiaţii spun că a avut un mare impact și în construirea personalității sale. Este o persoană foarte atentă și extrem de ocrotitoare cu cei din jur.

Citeşte şi: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

Prietenii i-au întors spatele

Viaţa Brigittei Macron nu a fost mereu generoasă cu ea, cum este acum. Mai ales după ce a ales să se căsătorească cu fostul său elev, Emmanuel.

Nu a avut de înfruntat doar dezaprobarea familiei Macron, ci și scandalizarea propriilor amici, care uşor, uşor au părăsit-o. Potrivit publicației TheLocal, un prieten al cuplului prezidențial a dezvăluit că multă vreme „cuplul a fost victima unei epidemii’.

Prietenii au încetat să mai vorbească sau să se mai întâlnească cu ea, imediat ce relația fostei profesoare cu Macron începuse. Doar că în cele din urmă, cum spune şi clişeul, dragostea învinge. Chiar şi după ani şi ani, sunt încă împreună.

Comentarii: