LIFESTYLE

Sandra Stoicescu a plâns în hohote după ce a fost binecuvântată de Papa Francisc! Ce miracol a trăit la ieşirea din catedrală şi cum se va numi fetiţa prezentatoarei tv

Pentru Alessandra Stoicescu, faptul că va deveni mamă este, ca pentru marea majoritate a femeilor, miracolul suprem. Un dar de la Dumnezeu pentru care prezentatoarea de la Antene s-a rugat mult după ce a devenit soţia lui Sergiu.

Cum Sandra ajunsese deja la 42 de ani, lumea şi mai ales ea începeau să se întrebe dacă această bucurie va veni în viaţa ei. Mai ales că în cercul ei de apropiaţi se ştia că atât de mult îşi doreşte Sandra un copil, încât a fost aproape să adopte unul, în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi: E CEL MAI MIC prematur care a supravieţuit! Născut la 21 de săptămâni, avea 425 de grame

Întâlnirea cu Papa şi semnul divin

Chiar şi pentru un om care „are vorbele la el” mai tot timpul, aşa cum este Sandra Stoicescu, prezentatoare, moderatoare, profesoară de tv, chiar şi pentru un asemenea om, întâlnirea cu Papa Francisc a fost copleşitoare.

Sandra spune că e greu să descrie în cuvinte toate acele trăiri. Dintr-o mare de oameni, deşi nu era în primul rând, ci pe culoar, vedeta Antenei povesteşte că s-a privit în ochi direct cu Papa Francisc.

I-am spus pe buze, nu puteam să grăiesc, şi a făcut semnul crucii către fiica noastră nenăscută şi am crezut că este tot ce puteam să-mi doresc! Iar la întoarcere, s-a oprit mai întîi Patriarhul Daniel şi m-a binecuvântat, apoi Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a oprit, m-a lăsat să-i sărut mâna, ceea ce de obicei nu face…”, mărturiseşte Sandra.

Viitoarea mămică nici nu îşi mai aminteşte dacă Papa i-a adresat vreun cuvânt, pentru că emoţia a paralizat-o. E convinsă că a fost voia Domnului, mai ales că după, s-a întâmplat ceva la fel de răvăşitor.

“O va chema Sara Maria pe fiica noastră. La ieșirea din Catedrală, după acest moment, când eu încă tremuram, a venit o fetiță la mine, cu mama și bunica ei, mi-a pus mâna pe burtă și mi-a spus mă cheamă Sara Maria. Mi-a venit să plâng, a fost mai mult decât puteam duce…”, încheie îndrăgita moderatoare.

Comentarii: