LIFESTYLE

„Cel mai sexy bărbat în viață”, desemnat de revista ”People”

Echipa editorială a revistei People a oferit și în acest an titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” pe 2017. Anul acesta, premiul a fost oferit unui cântăreț country, fiind primul artist country din lume recompensat cu această distincție.

„Am fost urât toată viața mea. Însă dacă pot fi considerat sexy pentru un an, atunci pot să primesc acest premiu!”, a declarat Blake Shelton, în vârstă de 41 de ani, care face parte din juriul emisiunii „The Voice”, scrie Agerpres.

Originar din statul Oklahoma, Blake Shelton a petrecut un deceniu cântând pe diverse scene din industria muzicii country înainte ca popularitatea lui să crească brusc în 2011, când a devenit jurat în emisiunea de talente „The Voice”, produsă și difuzată de postul de televiziune NBC. Cel mai recent album al lui, „Texoma Shore”, a fost lansat la începutul acestei luni.

Foto: Pinterest.com

Blake Shelton le-a spus jurnaliștilor de la revista People că abia așteaptă să îl tachineze pe Adam Levine, unul dintre colegii lui din juriul emisiunii „The Voice” și solist al trupei Maroon 5, în legătură cu titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” pe care l-a primit marți. De altfel, Adam Levine a primit și el acest titlu în 2013.

Tremuratul mâinilor e semn rău: Poţi avea boli GRAVE

Poziţiile erotice cu care să îţi IMPRESIONEZI noul iubit

Poziţii erotice indicate femeilor TIMIDE

„Nu voi trata acest premiu așa cum au făcut-o Hugh Jackman sau alți bărbați celebri, care au preferat să fie modești în legătură cu acest titlu. Oamenii mă vor urî din această cauză”, a glumit Blake Shelton.

Foto: Pinterest.com

Cântărețul a mai dezvăluit jurnaliștilor de la revista People că deși încearcă să rămână în formă și să mănânce sănătos, are totuși o slăbiciune pentru gustările rapide precum murăturile, în special atunci când se află în casa lui natală din Oklahoma.

Blake Shelton, care a fost căsătorit cu cântăreața country Miranda Lambert, are de doi ani o relație cu cântăreața pop Gwen Stefani. Potrivit dezvăluirilor sale, noua lui iubită l-a încurajat să accepte titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” .

Știi ce este A DOUA adolescență și LA CE VÂRSTĂ se manifestă

Printre laureații din anii precedenți ai acestui titlu insolit se află mai mulți bărbați celebri din industria de divertisment, precum Dwayne „The Rock” Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds și David Beckham.

Comentarii: