LIFESTYLE

Celebra Catherine Zeta-Jones, prima impresie despre București! Ce a împărtășit faimoasa actriță cu fanii ei pe rețele

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 19: (L-R) Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones attend the 73rd Primetime Emmy Awards at L.A. LIVE on September 19, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)

Fac ce fac celebritățile și ajung măcar o dată să pună piciorul în București. E drept, e plină planeta de superstar-uri, dar multe dintre cele pe care le știm noi de mult au pășit pe pământ românesc, în ultima vreme. Cele mai multe, cu treburi.

Ultima vedetă de prim rang care a aterizat în Capitală este Catherine Zeta-Jones. Nevasta lui Michael Douglas și una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood va filma, în următoarele zile, pentru serialul “Familia Addams”.

Faimoasa artistă s-a declarat încântată de Capitală, orașul care o va găzdui pentru o bună perioadă. Așa că dis de dimineață, Zeta-Jones a ținut să transmită un mesaj video admiratorilor ei din România pe Instagram.

Catherine Zeta-Jones a surprins câteva cadre din centrul Capitalei, înainte să se ridice soarele, și a postat rețelele de socializare.

“Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis celebra actriţă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Doi români joacă alături de Zeta-Jones

După cum se deduce și din mesajul ei, Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei Adams, în serialul “Familia Adams”, realizat de Netflix și MGM Television și regizat de Tim Buron.

Partea interesantă e că alături de nevasta lui Douglas, în film au prins roluri și doi români. George Burcea a fost ales pentru a interpreta rolul lui Lurch, majordomului familiei Addams. Victor Dorobanțu este celălalt român care va juca în acest serial.

Acesta va interpreta rolul lui Thing. Serialul este realizat special pentru Netflix, iar filmările au loc în România.
Serialul va prezenta povestea lui Wednesday, mezina familiei Adams, care se va deplasa la Nevermore Academy.

 

 

Comentarii: