LIFESTYLE

Halucinant! Ce a putut să transmită Anamaria Prodan, în legătură cu Reghecampf

Poate că unii s-au plictisit deja, dar cei mai mulți asistă ca la un show în desfășurare, în ceea ce privește divorțul anului. Care are de toate: are trădări și amantlâc, există și un copil pe drum, se vorbește de drame și de intrigi, ce mai, o telenovelă în toată regula.

De aceea, lumea a așteptat ca la circ numărul cel mai important ca Anamaria Prodan să anunțe ce a decis familia ei în ceea ce-l privește pe soțul infidel. Nu zicem noi că-i infidel, vorbesc tabloidele care au publicat pozele cu el și cu amanta, și care au și dat informația cum că cealaltă femeie a lui Reghe, Corina, ar fi deja însărcinată.

Prodanca a dat drumul astăzi unui comunicat. Care mai degrabă bagă lumea în ceață și lasă loc la tot felul de interpretări, decât să lămurească ceva. ”Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!”, a spus impresara în mesajul ei public.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf!”

Și deși a folosit vorbe mari, pompoase, în stilu-i consacrat, lumea s-a întrebat oare ce se ascunde în spatele vorbelor soției înșelate? Să fie oare ironic tot ceea ce a anunțat Prodanca?

”Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul, a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.

Niciodată nu veți vedea așa ceva de la noi pentru că noi ne iubim și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF?

O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un <dead end>( n. r. sfârșit)! Doar sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprind, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!”, a mai spus agentul FIFA.

 

 

 

 

Comentarii: