HOROSCOP

HOROSCOP 19 octombrie 2021

Berbec Aceasta este o zi bună pentru meditație. Încerci să-ți distragi atenția de la probleme nerezolvate prin cumpărături sau mâncare. Mai bine gândește-te la ce te deranjează cu adevărat. Ți-ar face bine să ieși afară și să te conectezi cu natura. Fă o plimbare lungă în parc. Este mult mai probabil să găsești o soluție acolo decât la mall.

Taur
Creativitatea ta este maximă, deși nu ești conștient de acest lucru din cauza concentrării pe muncă și viața socială. Dar nu te mira dacă îții vine o idee, aparent din senin. Te simți inspirat să pictezi sau să scrii. Vei fi încântat de rezultate.

Gemeni
S-ar putea să nu vezi pădurea de copaci. Te concentrezi asupra unui detaliu din viața personală sau profesională care nu este important pentru imaginea de ansamblu. Acest tip de gândire obsesivă te împiedică să progresezi. Uneori este necesar să sacrifici o bătălie pentru a câștiga războiul.

Rac
Ești cu capul în nori astăzi. După ritmul frenetic de la locul de muncă, mintea ta a decis să ia o pauză. Este posibil ca oamenii să fie nevoiți să repete întrebări de mai multe ori înainte de a le răspunde. Vor crede că ești amuzant, la fel și tu. Încearcă să te relaxezi și să te distrezi.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Vei primi vești de la oameni de care nu ai auzit de ceva timp. Fă-ți o ceașcă de ceai și savurează fiecare mesaj. Te simți nostalgic după vremurile bune, când viața părea mai simplă și aveai mai mulți prieteni. Ridică telefonul și sună-i. Vor fi încântați să te audă.

Fecioară
Încearcă să fii mai răbdător și mai afectuos față de cei dragi. Un copil, un iubit sau un animal de companie are nevoie de o atenție specială și de asigurări pe care doar tu le poți oferi. Amintește-ți că persoanele dragi sunt cele mai importante. Când ai nevoie de ele, vor fi mereu acolo pentru tine!

Balanță
Ai intuiție și asta te ajută să te conectezi cu speranțele și visele altora. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un pic dificil într-o situație socială. Cineva ar putea spune un lucru când tu știi că se gânește la altceva! Nu da prea multă importanță gândurilor altor persoane. În schimb, fii fericit acum.

Scorpion
Ai simțit nevoia de a-ți exercita imaginația. Oricât de mult te bucuri de profesia ta, nu există prea multe șanse să-ți exprimi latura creativă. În timpul liber pictează ori scrie. Vei primi încurajări de la cei din jur.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Săgetător
Dacă cineva te-a rănit sau dezamăgit, este timpul să ierți și să mergi mai departe. A ține ranchiună nu te va duce nicăieri. Asta te va întrista și te împiedică să mergi înainte.

Capricorn
Rezistă dorinței de a merge la cumpărături azi. Este posibil să faceți achiziții impulsive. Încercați să umpli un gol sau să compensezi o altă zonă a vieții tale care nu merge atât de bine pe cât ți-ai dori. Mai bine gândește-te care este adevărata problemă. Fă plimbare sau yoga.

Vărsător
Ești foarte sensibil astăzi. Intuiția ta funcționează la un nivel foarte înalt. Tu și partenerul tău sunteți sincronizați, ceea ce va face seara minunată. Profităi de acest lucru și abordează un subiect sensibil pe care vrei să îl discutați.

Pești
Ești într-o dispoziție distractivă și festiv. În seara asta ar trebui să-ți inviți prietenii la cină. Veii fi amuzant. Musafirii tăi vor aprecia spectacolul gratuit!

 

 

 

 

Comentarii: