X

Celine Dion, ipostază INCENDIARĂ într-o fotografie realizată pentru revista Vogue / FOTO

Faimoasa cântăreaţă canadiană Céline Dion, în vârsta de 49 de ani, a pozat într-o ipostază senzuală pentru contul oficial de Instagram al revistei Vogue. Fotografia o surprinde pe Céline aşezată pe un scaun, cu genunchii şi braţele acoperindu-şi goliciunea corpului.

Respectiva imagine a fost postată pe contul oficial de Instagram al revistei Vogue, având alăturate cuvintele: ”Să ne gândim la puţină nuditate în timp ce Celine Dion se schimbă pentru spectacole: în ultimii cinci ani a purtat creaţii haute couture exclusiv pentru spectacolele sale (din Las Vegas şi din cadrul mini-turneului său european”.

Ce produse de îngrijire ar trebui să folosești pe caniculă

Fructele INDICATE pentru o piele de vis. Pregătește-te pentru plajă cu ajutorul lor!

PERICOLELE din toaletele publice. Obiectele pe care se află cele mai multe bacterii

”Ea cântă cel puţin câte două ore pe noapte, cinci sau şase zile pe săptămână, dansând reverenţioasă şi gesticulând continuu în veşminte realizate manual, cusute cu mărgele special pentru a defila pe podium sau pe covorul roşu. Pentru comenzile lui Celine, casele de modă trimit echipe în Nevada pentru trei probe, înainte ca veştmintele să fie finisate în cele din urmă de aterlierul de croitorie local, privat. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace… sunt doar o parte dintr-o lungă listă. Practic, sunt toţi.”

Știi CUM să foloseşti lubrifiantul pentru o plăcere mai intensă?

Cum să REDUCI celulita într-o săptămână

Ce note au luat artiștii la Bacalaureat

Cum poți să-ți SCHIMBI viața învățând să investești în tine

Explicațiile PSIHOLOGILOR privind beneficiile preparării de prăjituri pentru alte persoane

Nimic nu e întâmplător în viaţa ta: Motivele pentru care întâlneşte persoane necunoscute

Între timp, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani a dezvăluit anterior că i-ar plăcea să-şi facă un tatuaj-omagiu în amintirea regretatului său soţ, care i-a fost şi manager, René Angélil.

Céline a declarat: ”De când a murit soţul meu, aş putea face un tatuaj ca şi cum ar fi bătaia inimii sale. Aş putea avea bătaia inimii sale pe corpul meu pentru tot restul vieţii.”

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, „după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanţii acestuia.

Cum te poate ajuta cafeaua să slăbești / STUDIU

Rar mai găseşti un asemenea deliciu: Asta e noua fiţă a verii

Produsele de îngrijire pe care dermatologii NU le-ar cumpăra niciodată

Céline Dion s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimii ani, concentrându-se pe îngrijirea soţului şi managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului. Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, în 2014, pentru a fi alături de soţul ei, care trecea în acel moment printr-o etapă foarte dificilă a terapiei. Dar, după ce a fost încurajată de René Angélil să revină pe scenă, diva nord-americană şi-a reluat, anul trecut, acea serie de concerte.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie cu 14 copii. A cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro