FRUMUSETE

Ce produse de îngrijire ar trebui să folosești pe caniculă

Vremea caniculară și prezența tot mai intensă a razelor solare în viața ta reprezintă semnalele perfecte pentru schimbarea produselor de îngrijire din timpul primăverii cu unele adecvate sezonului torid.

Dacă vrei să știi ce produse ar trebui să folosești în perioada următoare, avem câteva recomandări pentru tine, pentru a te ajuta să-ți menții frumusețea pielii și sănătatea sistemului osos. Iată care sunt acestea:

Seruri și creme pentru tonifierea pielii

Știi că pielea de pe gâtul și decolteul tău este mai sensibilă decât pielea de pe față? De aceea, trebuie să ai mai multă grijă de ea, pentru a evita semnele îmbătrânirii premature a pielii, cauzate de expunerea la factorii de mediu (razele UV și poluare).

Pentru a evita apariția liniilor fine, ridurilor, petelor maronii, roșeții sau pielii lăsate, folosește creme şi seruri antiage, ideale pentru conturarea și tonifierea pielii delicate de pe decolteu și gât.

Știi CÂND și CUM trebuie să bei apă pentru a ajunge la greutatea ideală?

Apa cu lămâie îţi poate provoca probleme: Iată reacţiile adverse

Te ajută apa cu gheață să slăbești? ADEVĂR sau MIT

Apa termală

Spray-ul cu apă termală poate fi aplicat ca tonic, după epilat, după peeling, ajută la fixarea machiajului şi e soluţia ideală pentru calmarea arsurilor solare de gradul I. Dacă alegi formulele-cremă cu apă termală, vei avea parte de o hidratare completă, pentru că au rolul de a reface bariera hidrolipidică a pielii.

În perioadele de caniculă specialiștii recomandă pulverizarea apei termale, din simplul motiv că orice produs cu apă termală are în compoziţia sa o cantitate ridicată de oligoelemente şi minerale, pe care pielea le pierde prin transpiraţie. În același timp, aceasta, decongestionează tenul alergic sau iritat de substanţele poluante din aer şi întăreşte capacitatea naturală de apărare a pielii.

Apa termală se recomandă chiar şi atunci când ai un ten sensibil. Beneficiile ei au fost demonstrate chiar şi în cazul pielii intolerante sau alergice. Spray-ul se pulverizează pe toată faţa, se lasă să acţioneze câteva secunde şi se tamponează cu un şerveţel sau cu o dischetă demachiantă.

Tratamente cu vitamine și minerale

Sănătatea oaselor tale este la fel de importantă precum orice alt aspect din cadrul stării generale de sănătate. De aceea, este recomandat să menții o structură și o funcționalitate bună a oaselor sănătoase.

Foto: Pinterest.com

Recomandările specialiștilor vin însoțite de o dietă variată și echilibrată, precum și de un stil de viață sănătos. Însă pe lângă îmbogățirea dietei cu substanțele nutritive potrivite, poți apela și la ajutorul suplimentelor nutrutive.

Cele mai cool OUTFIT-uri de WEEK-END!/ GALERIE FOTO

Știi ce trebuie să faci dacă te înțeapă o CĂPUȘĂ? / VIDEO

Scapă de tânțari cu ajutorul PLANTELOR

Produse cosmetice care îți oferă un aspect natural

O piele îngrijită și fără riduri trebuie pusă în valoare cu alegerea unor farduri pe măsură. În acest an, aspectul de ten luminos și natural este în tendințe, de aceea îți propunem produsele care să respecte această linie a naturaleţii.

Nu uita să alegi întotdeauna nuanțele care îți pun în evidență culoarea ochilor:
1. Pentru ochi albaștri: nuanțe de violet, maro și albastru închis.
2. Pentru ochi verzi: nuanțe de violet, prună închisă și maro.
3. Pentru ochi căprui: nuanțe de verde, violet și maro.

Nu uita, că un machiaj complet nu poate fi realizat fără sprâncene bine definite și un contur corect al feței.

Comentarii: