LIFESTYLE

„The Channel Beatles”, radio dedicat celebrei formații britanice va emite din 18 mai

Un post de radio care va difuza 24 de ore din 24 doar muzică și informații referitoare la celebra trupa rock britanică ”The Beatles” va fi lansat la 18 mai. Postul de radio se va numi „The Channel Beatles”, informează revista Rolling Stone.

Pentru a pune în practică proiectul, aplicația SiriusXM a avut acordul personal al lui Paul McCartney și Ringo Starr, ultimii membrii în viață ai grupului, care au participat la fondarea radioului. Platforma indică faptul că această nouă stație radio va acoperi universul Beatles prin diverse programe.

Printre cele mai anticipate: emisiunea ”Breakfast with the Beatles” (”Mic dejun cu Beatles”), prezentată de Chris Carter (creatorul seriei X-Files), în timpul căreia vor fi difuzate melodii și curiozități despre formația înființată la Liverpool. Potrivit revistei Rolling Stone, o altă emisiune, ”The Fab Fourum”, cu difuzare săptămânală, va fi o masă rotundă găzduită de DJ Dennis Elsas și scriitorul american Bill Flanagan. Noul post de radio va avea, de asemenea, emisiuni consacrate istoriei Beatles, piese live sau jocuri.

”Îmi amintesc emoția pe care am simțit-o când am auzit pentru prima oară muzica noastră la radio, dar nu cred că vreunul dintre noi și-a imaginat vreodată că, după mai mult de 50 de ani, vom avea într-o zi propriul nostru post de radio dedicat”, a declarat Paul McCartney într-un comunicat al SiriusXM, potrivit Agerpres.

Profesoara devenită soția elevului, viitoarea primă doamnă a Franței / GALERIE FOTO

Cum să ai cele mai frumoase violete de Parma. TRUCURILE SIMPLE folosite în florării/ GALERIE FOTO

Gest CONTROVERSAT al Melaniei TRUMP. Mesaj împotriva soțului?

Formația ”The Beatles” a fost înființată în 1960 în Liverpool și a devenit celebră în formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr. A fost recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai influentă formație pop/rock din toate timpurile. Membrii ei s-au despărțit oficial în anii 1970 după lansarea albumului ”Let it be”. Trupa are în palmares un premiu Oscar (în 1971 pentru ”Let It Be”) și 11 Grammy, pe lângă alte recompense muzicale.

Comentarii: