LIFESTYLE

Cine este Irina Rimes, cea mai comentată cântăreaţă din România! A stârnit un val de polemici după ce a fost aleasă ambasadorul Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi”

A explodat de ieri Internetul din cauza Irinei Rimes. Artista din Republica Moldova a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuşi 2020, ceea ce a generat o serie de polemici, cel puţin la nivel de reţele de socializare. Pe lângă faptul că discursul juratei de la Pro TV a fost întors şi comentat pe toate părţile, lumea s-a întrebat ce anume a calificat-o pe cântăreaţă să-l reprezinte pe… Brâncuşi.

Explicaţia a venit din partea lui Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii. “Facem și noi pași înspre tineri înainte de a-i judeca că nu sunt atrași de fenomenul cultural. Este doar un prim pas. Orice acțiune poate fi analizată, pot fi păreri pro și contra. Important e că am creat dezbatere, multă efervescență în jurul acestui subiect. Am încercat să profităm de popularitatea Irinei Rimes pentru a promova fenomenul cultural. Poate multă lume din domeniul cultural, foarte familiarizată cu ideeea de Brâncuşi poate nu ştia cine este Irina Rimes. Este win-win”, a declarat ministrul Culturii.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Înşelată de soţ, i-a dedicat o melodie

Irina Rimes a devenit celebră în ultimii ani în România, unde a rupt topurile cu câteva piese. Are în spate şi o poveste gen telenovelă, care a făcut-o atractivă pentru tabloide. Soţul de care a divorţat ar fi înşelat-o şi ar fi umilit-o, lăsându-şi amanta însărcinată, scrie presa, iar ei lucrează încă împreună. Pentru el, cântăreaţa a şi scris una dintre melodiile ei celebre, „Nu ştii tu să fii bărbat”.
Era absurd să scriu „Nu ştiu eu să fiu femeie”, cu siguranţă că n-am ştiut, aşa cum nici bărbatul despre care am scris n-a ştiut să fie bărbat. A fi bărbat înseamnă până la urmă să fie corect, dacă nu eşti corect, atunci clar nu eşti bărbat.”, spunea la vremea respectivă Irina Rimes.

Comentarii: