LIFESTYLE

Clejanii au dat milităria jos din pod cu Fulgy! La ce i-au dat interzis lăutarii fiului lor

De mai bine de o săptămână, Fulgy al Clejanilor a mers din scandal în scandal. A fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, a avut un clinci cu un bodyguard la mall, iar pe rețelele de socializare, a lansat o serie de amenințări la adresa tuturor, inclusiv a tatălui său.

Seara, poliția a descins acasă la Fulgy care a fost dus la secție pentru a da declarații, ulterior el ajungând la spital pentru un consult psihiatric. Deși Ioniță a negat, în comunicatul Poliției s-a specificat clar că cel care a făcut reclamația la adresa lui Fulgy ar fi fost chiar tatăl său, care s-a temut ca fiul să nu-și facă rău.

De atunci, celebrii lăutari au tot dat-o pe faptul că băiatul lor ar fi încercat de fapt o campanie agresivă de promovare în stilul Snoop Dogg și că nu ar exista probleme. Și totuși, de atunci Fulgy a dispărut de pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Declarația care a creat confuzie

La un moment dat, invitat în emisiune la Cristi Brancu, Ioniță a făcut o declarație care a putut fi lesne interpretată cum că Fulgy ar fi la arest. Însă ulterior, cântărețul a precizat că vorbele lui s-au referit la altceva și că fiul lui nu e arestat.

Ca atare, Clejanii au decis că nu vor mai discuta public despre problemele lor personale, ci o vor face doar pe temele proiectelor muzicale.

Confuzia cu Fulgy la arest a fost alimentată, totuși, și de faptul că băiatul lui Ioniță și al Vioricăi nu a mai postat nimic, imediat după vizita la poliție.

Fiul Clejanilor nu a mai fost activ pe Facebook, Instagram sau Youtube. Iar explicația ar fi că Ioniță i-ar fi fost restricționat pentru o scurtă perioadă accesul la telefonul mobil și la internet.

 

 

Comentarii: