LIFESTYLE

Pepe recunoaște: ”Nu mi-aș fi dorit să divorțez, Raluca a pus punct!”

După 8 ani de căsnicie și doi copii frumoși, Pepe și Raluca au ajuns la începutul acestui an la final. Au divorțat până la urmă la notar, așa cum stabiliseră de la început, asta după ce au avut parte de ceva turbulențe după ce și-au anunțat despărțirea.

Cu greu s-a împăcat Pepe cu ideea, și a recunoscut recent la o emisiune tv că a fosta lui soție a fost cea care a vrut cu orice preț divorțul.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea.Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie.

În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a spus cântărețul.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Gata să iubească din nou

Chiar dacă și-a trecut deja în cont două mariaje eșuate, cu Raluca Pastramă și cu Oana Zăvoranu, Pepe a mărturisit că el nu va renunța să creadă în căsătorie și în dragoste.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele.

Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat.
Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă.

Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a explicat Pepe.

 

 

 

Comentarii: