LIFESTYLE

Confruntare inedită în Liga Campionilor: Adi Vasile vs. Per Johansson!

Buni prieteni și colaboratori în ultimii patru ani la naționala Muntenegrului, tehnicienii de la CSM București și Rostov Don sunt față în față pentru prima dată din postura de adversari!

CSM -Rostov este derby-ul grupei A din Liga Campionilor și, de departe, cel mai interesant și echilibrat joc din această fază a competiției.

Buni prieteni, antrenorii ambelor echipe sunt puși într-o ipostază inedită la jocul care începe în curând în Sala Polivalentă. Adi Vasile și Per Johansson nu au fost niciodată adversari! Colaborează de patru ani la naționala Muntenegrului, unde Per este principal, iar Adi, secund, plus că sezonul trecut rolurile s-au inversat chiar la CSM București!

” Lucrăm împreună de 4 ani, știm bine cum funcționează mintea noastră, dar fetele din teren pot face diferența împotriva oricărui plan tactic pentru că dispun de multă valoare și calitate individuală.

Vorbim des, suntem prieteni buni, lucrăm împreună foarte bine, e pentru prima dată când vom fi adversari, dar delimităm excelent zona de prietenie. Nu sunt tachinări amicale pe tema acestui meci”, mărturisește Adi Vasile, antrenorul CSM-ului București.

„Cu siguranță Per Johansson ne știe multe dintre secrete, dar nu cunoaște absolut totul despre noi. Va fi un meci strâns”, vine cu o completare și handbalista Carmen Martin.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Vyakhireva, o mai veche ”cunoștință”

Rostov are o echipă îmbunătățită față de sezonul trecut, iar acest lucru este remarcat de ai noștri. Vă mai amintiți de spiridușul Vyahireva din naționala Rusiei?

„Anna Vyakhireva mi se pare cea mai bună.Vom încerca să o oprim, atât pe ea, cât și pe celelalte jucătoare, pentru că au toate calitate individuală. Vom face tot posibilul să le găsim punctele mai puțin bune și să le folosim”, recunoaște Carmen Martin.

Antrenorul în schimb mai identifică un pericol. „Grace Zaadi este conducător de joc, dorește să evolueze organizat, colectiv, Anna Vyakhireva este jucătorul care iese din tiparul echipei, are calitatea de a rezolva singură multe situații. Î

ntr-un context de echipă completă, aș zice că au o echipă mai bună decât anul trecut. Zaadi este un mare plus la 9 metri, ea completează foarte bine ideea lor de echipă. Rostov joacă de mult timp împreună, nucleul de bază  este și cel de la echipa națională și asta contează enorm”, încheie Adi Vasile.

 

 

 

 

 

Comentarii: