LIFESTYLE NUTRITIE SANATATE

De consumat după fiecare masă: Două reţete de cocktail-uri pentru o digestie bună şi un metabolism accelerat

Foto: Pinterest.com

Dacă imediat după ce mănânci, singurul tău gând este să te așezi un pic în pat și să îți faci siesta, încearcă mai degrabă să îți accelerezi metabolismul după masă astfel încât să te bucuri de sănătate timp îndelungat.

 

Ghimbirul și lămâia, aliații sănătății tale

Mixul minune este compus din usturoi, lămâie, ghimbir și apă. Dacă te procupă mirosul de usturoi după consumarea lui, trebuie menționat faptul că ghimbirul și apa vor neutraliza orice iz de usturoi și nu vei mai avea nici un fel de problemă, specifică clicksanatate.ro.

Într-un litru de apă alcalină adaugă zeama de la două lămâi, 3 centimetri de ghimbir ras și 4 căței de usturoi pisați. Agită bine sticla înainte de fiecare folosire. Consumă un păhăruț mic de shot după fiecare masă și vei observa rezultatele.

Sucul cu grepfrut îți menține silueta frumoasă

Având puternice proprietăți antioxidante și antibacteriene, plus o cantitate bună de vitamina C, A, B, D, E dar și calciu, fosfor, magneziu și fier, grepfrutul este cel mai bun prieten al siluetei.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți îmbunătățești metabolismul: încearcă aceste șapte idei

Reglează-ți METABOLISMUL cu ajutorul băilor cu sare marină

Astfel că dacă vrei să pierzi în greutate ai nevoie de un grepfrut mare, copt, o lingură de miere naturală de albine pe care să le ameteci într-un blender. Este necesar să folosești doar pulpa de la fruct fără pieliță.

Pectina conținută are efecte bune și asupra colesterolului rău prezent în organism, asupra insulinei, în timp ce licopenul este util pentru a elimina toxinele acumulate.

După 15 minute de la terminarea mesei, bea o cană din acest amestec și vei vedea rezultatele minunate în scurt timp.

Efectele benefice se vor resimți și asupra aparatului cardiovascular, imunitatea ta va fi de zile mari iar bolile vor ta la distanță.

Este necesar totuși o alimentație cât de cât echilibrată din care să excluzi prăjelile, alcolul și să faci și puțină mișcare, măcar 30 de minute zilnic.

Comentarii: