LIFESTYLE

Copilul lui Dinu Maxer, internat cu simptome de coronavirus! Iată ce spune cântărețul

Foto: Pinterest.com

Dinu Maxer a ajuns de urgență la spital cu băiatul său, care a acuzat dureri la un călcâi, dar cel mai tare s-au speriat părinții copilului când cel mic a făcut febră. Joi seară, Dinu Maxer și fiul său au fost internați și se află și acum în spital.

„Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi intr-un spital cand ești febril si implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare si multe intrebari! După doua teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal. Astăzi Andreas este bine, afebril, gratie unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef sectie doctor Costel Vlad. Mulțumirile noastre și felicitări sincere din partea colegului vostru nepracticant!”, a scris Dinu Maxer pe pagina lui de Facebook.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Mama băiatului, acasă cu fetița

Dinu Maxer a răsuflat ușurat după ce ambele teste pentru coronavirus au ieșit negative. Ia medicii au descoperit care a fost cauza durerilor și de ce făcuse băiatul febră: „A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi invecinate de la o înțepătură in aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior)”.

Mama lui Andreas, Deea, nu s-a putut internat cu el, pentru că Dinu Maxer și soția lui mai au o fetiță, Maysa, care are doar 7 luni.

 

 

 

 

Comentarii: