LIFESTYLE

Credeau că nu mai scapă de Covid! Viorel Lis își pregătise locul de veci

doctorulzilei.ro

Familia Lis a mai depășit un necaz. Oana și Viorel au părăsit spitalul Matei Balș și sunt acum acasă. Dar dacă în cazul mai tinerei soții a fostului edil se poate spune că a scăpat deja după a avut Covid, pentru Viorel Lis situația nu s-a rezolvat încă pe de-a-ntregul.

“Acum am ajuns acasă. Eu sunt recuperată total. Vio trebuie însă să mai ia tratament acasă, dar a scăpat de oxigen”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click!, odată ajunsă acasă împreună cu soțul.

Oana și Viorel Lis au ajuns amândoi la Institutul „Matei Balș” în urmă cu două săptămâni, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Mai întâi, a avut nevoie de spitalizare fostul primar, care a prezentat riscuri mari, din cauza stării de sănătate precare din ultimii ani. Apoi, s-a internat și Oana.

CITEȘTE ȘI: Amorţirea mâinii în timpul nopţii, semnul unei afecţiuni grave. Ce măsuri trebuie să iei

”Dumnezeu ne-a ajutat!”

Dar acum pericolul a trecut, însă cei doi soți au avut de îndurat un calvar. Oana a povestit că s-a temut chiar că îl va pierde pe Viorel.

„Este o minune dumnezeiască faptul că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. Am avut pneumonie interstițială medie, am avut amândoi.

Acum lumea mă întreabă pe mine ce tratament am luat. Dar nu există un tratament minune, tratamentul meu și al lui Viorel a fost diferit. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Matei Balș.

A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt.

Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci, pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite, Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a mărturisit Oana, la Pro TV.

 

 

 

 

Comentarii: