LIFESTYLE

Penalizat pentru că ar fi instigat la violență împotriva femeilor! Ce a pățit George Burcea

Actorul George Burcea e în mijlocul unui scandal-monstru, generat de un live pe Facebook în care actorul a făcut afirmații de-a dreptul șocante.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul buniicii mele, acum 15-20-30 de ani”, spunea Geroge Burcea în respectivul filmuleț.

„Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați. […] bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a declarat George Burcea în video-ul live. Pe care, ulterior, l-a șters, însă fără folos, fiindcă activiștii îl luaseră deja în colimator.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Editura i-a retras cărțile!

Derapajul făcut de fostul soț al Andreei Bălan nu a rămas fără efecte. Astfel că editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piață a cărții lui George Burcea, „Scrisoare către Ceaușescu”, volum care se voia, culmea ironiei, un manifest împotriva violenței domestice.

Ulterior, încercând să repare gafa monumentală pe care a făcut-o, George Burcea a postat un mesaj pe contul de Instagram.
„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram.

(…) Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie, cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici mie și niciunei femei”, a transmis George Burcea.

 

 

Comentarii: