LIFESTYLE

Cristian Țânțăreanu are testamentul făcut! Ce avere le lasă moștenitorilor

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai excentrici milionari ai României. Sunt de notorietate chefurile date de Țânțăreanu în Paradisul Verde, poveștile picante și mai ales imaginile cu el de la aceste petreceri.

Când vine vorba despre avere, Țânțăreanu nu se laudă. Spune că are suficient cât să îi ajungă să-și trăiască viața așa cum vrea și cât să le lase și moștenitorilor lui, după ce nu va mai fi.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia.

Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin.

Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a mărturisit afaceristul la Denise Rifai în emisiune.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Cine-i încasează pensia

Pe lângă averea de 30 de milioane de euro, Cristina Țânțăreanu mai are o pensi ede la stat. O sumă nu prea mare, la care a și renunțat, de altfel, în sensul în care nu ajunge la el.

„Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a spus Cristian Țânțăreanu.

 

 

 

Comentarii: