LIFESTYLE

Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la poliție! Fulgy, internat de urgență la Obrejia!

Lucrurile par să fi scăpat de sub control în familia Clejanilor. Și asta pentru că situația lui Fulgy s-a agravat cu fiecare zi care a trecut.

În timp ce Viorica posta mesaje prin care le transmitea tuturor că Fulgy rămâne și este viața ei, indiferent ce s-a întâmpla, Ioniță s-a prezentat la secția de poliție 11, unde și-a reclamat fiul.

Ioniță a depus plângere pentru amenințare, iar poliția s-a deplasat acasă la băiatul lăutarilor, iar lucrurile au degenerat. Pentru că a fost agresiv și incoerent, agenții l-au trimis pe Fulgy direct la spitalul Obrejia.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ce s-a întâmplat?

Totul a escaladat în clipa în care Fulgy, după ce a fost depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive, s-a lansat într-o serie de live-uri care mai de care mai amenințătoare pe canalul său de Youtube.

Apoi, în weekend, a avut un incident cu un bodyguard de la cazino, iar după momentul respectiv, fiul Clejanilor a continuat să facă un live în care a amenințat pe toată lumea, de la Velea, Antonia, Bianca Drăgușanu și până la tatăl lui.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se anunță într-un comunicat al Poliţiei.

 

 

 

 

 

Comentarii: