LIFESTYLE

Cristiano Ronaldo vrea să fie mai… bărbat! Și apelează la botox!

Știrea face valuri în presa din Spania și a ajuns prin toate tabloidele britanice și portugheze! Superstarul fotbalului mondial Cristiano Ronaldo e nemulțumit de ”atacul” pe care-l posedă, așa că a apelat la o intervenție plastică mai neobișnuită.

Desigur, sună neobișnuită pentru pudibonzi, pentru că în industria filmelor pentru adulți, de exemplu, această operație de mărire a organului genital masculin cu ajutorul botoxului este destul de des întâlnită.

De acolo, zic spaniolii de la jurnalul ”La Razon”, s-ar fi inspirat și ar fi cules date și fotbalistul lui Manchester United. Care ar fi aflat astfel că un actor australian ar fi reușit să-și mărească diametrul chiar cu 2 centimetri, scrie sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Publicația iberică are informații cum că Ronaldo ar fi purces deja procedurile respective chiar în timpul vacanței de la Mallorca. Și deși știrea cu el face înconjurul planetei, fostul ”Balon de Aur” n-a ieșit să dezmintă.

Se spune că la această intervenție ar apela actorii de filme erotice, dar sunt multe voci care afirmă că și în lumea sportului s-ar bucura de mare popularitate.

Și chiar dacă nu ar avea vreo cine știe ce importanță, printre cei care au optat pentru augmentare de penis la medicul estetician s-ar afla inclusiv fotbaliști și sportivi români, susțin surse medicale pentru sportbull.ro.

Comentarii: